Vacatures zoeken

Logo Moviera ocan caribisch vactures

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie een Management Ondersteuner standplaats Ede. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de manager Serviceburo: . Sluitingsdatum is zondag 17 februari 2019.

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Wij bieden veilig onderdak en geven hulp en advies aan slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Zo kan thuis voor iedereen weer een veilige plek zijn. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld en mensenhandel in Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 190 medewerkers.

Voor de ondersteuning van twee managers dienstverlening zijn wij op zoek naar een Management Ondersteuner 24 uur per week verdeeld over 3 dagen standplaats Ede-Oosterbeek

Jij bent een energieke, daadkrachtige persoonlijkheid met een proactieve houding. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht, zelfstandig en je weet snel en slim te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt aan een half woord genoeg. Je bent flexibel, nauwkeurig en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

In deze functie ben je samen met nog twee collega’s verantwoordelijk voor al het regelwerk voor het managementteam. En je ondersteunt meerdere managers dienstverlening die onderdeel uitmaken van het MT. Jij zorgt ervoor dat zij hun kerntaken kunnen doen en ondersteunt proactief.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit

  • Complex agendabeheer: je regelt afspraken en plant mede het werk voor de managers.
  • Mailbeheer: je beheert de mailbox van de managers, structureert deze en ziet snel wat urgent en belangrijk is.
  • Correspondentie: je verzorgt correspondentie (e-mail en post), bewaakt termijnen van lopen zaken en deadlines.
  • Plannen en organiseren: je bereidt vergaderingen voor, stelt in overleg de agenda op en notuleert vergaderingen en bijeenkomsten; ook bij het organiseren van bijeenkomsten/evenementen speel jij een rol.
  • Communicatie: je fungeert als informatiebaken voor zowel interne als voor externe contacten. Archivering: Je zorgt voor het beheer van het digitale archief.
  • Ondersteunend: je draagt er zorg voor dat allerhande ondersteunende werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van de managers. Je vindt het geen probleem om hand- en span diensten te verrichten voor de overige collega’s.

Wij vragen

Je beschikt over een Mbo+ / Hbo niveau en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Je hebt een gedegen kennis van MS Office en je bent digitaal vaardig met websites en social media.
Je herkent je in de competenties en vaardigheden als: enthousiast, gedreven, flexibel, nauwkeurig, stressbestendig, doortastend, pragmatisch en resultaatgericht.
Je bent op korte termijn beschikbaar, dus zo spoedig mogelijk.

Ons aanbod

Een uitdagende functie waarin jij jouw talenten kunt laten zien en je verder kunt ontwikkelen. Voor de duur van 1 jaar voor gemiddeld 24 uur per week.
Inschaling conform CAO Sociaal Werk, schaal 6 minimaal € 2.149,- en maximaal € 3.076,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek. Afhankelijk van de ontwikkelingen in de organisatie volgt in principe na 1 jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Frank Hoekx, manager Serviceburo. Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 17 februari 2019 onder vermelding van: vacature management ondersteuner Serviceburo Ede naar .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 21 februari in de middag.

Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief