Vacatures zoeken

In opdracht van HR⁺ brengen wij onderstaande overzicht van 11 vacatures met als standplaatsen onder uw aandacht.
De organisaties HR⁺, Audit Team St. Maarten (ATS) en het Uitvoeringsorgaan Sociale Ziektekostenverzekering (SZV) staan op 11 mei 2019 op de zeer goed bezochte Fred Expo in Rotterdam om talent te werven.  Ze zien u graag verschijnen bij Booth 19 om kennis met u te maken.

 

1. De landmeetkundig assistent is te werk gesteld bij het Kadaster en assisteert primair bij terreinwerkzaamheden in het kader van grensreconstructies en andersoortige metingen (m.n. akteposten) en eenvoudige metingen. Dit wordt gedaan dmv tachymeters/totalstation en GPS apparatuur. De landmeetkundig assistent zal dmv korte gebruikersopleidingen en uitwisseling van ervaring met collega's de (nieuwe) bedieningsmogelijkheden eigen maken. Het kadaster St. Maarten is op zoek naar belangstellenden met een HAVO (wis, nat, sch) of VSBO opleiding TKL en in het bezit van een rijbewijs B/E.


2. De Junior juridisch medewerker assisteert de bewaarder bij het bewaken van de juistheid, actualiteit en compleetheid van de door het Kadaster bijgehouden registers ter waarborging van de rechtszekerheid in het rechtsverkeer op het gebied van registergoederen. Je beschikt over een afgeronde legal assistent opleiding of een HBO juridische opleiding.

3. Beginnende advocaat- medewerk(st)er. In verband met uitbreiding van een kleinadvocatenkantoor zijn we op zoek naar een gedreven en vindingrijke beginnende advocaat- medewerk(st)er om hun team te versterken. De kandidaat beheerst zowel Engels als de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Als beginnend advocaat-medewerk(st)er ondersteunt men de advocaten en werk men samen aan dossier en bouw men een eigen praktijk op. Men zal aanvankelijk breed inzetbaar moeten zijn en na verloop van tijd de mogelijkheid krijgen om op enkele rechtsgebieden te concentreren. Heb jij je rechtenstudie bij een universiteit binnen het koninkrijk voltooid en beschik je over een stageverklaring?


4. Als Senior onderzoekers verricht je onderzoeken, voer je controle en rapporteert over Rechtmatigheids-, doelmatigheids- en integriteitsonderzoeken. Je geeft coaching aan de onderzoekers en ondersteunt de manager bij de monitoring van de voortgang en kwaliteit van de verschillende onderzoeken om het beoogde resultaat te behalen. Kandidaten moeten in het bezit zijn van WO opleiding Register Accountant of Certified Public Accountant met 3 jaar relevante werkervaring, relevante WO opleiding of Post doctoraal met 5 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijkevaardigeid en je kan goed analyseren.

5. Auditors in opleiding. Audit Team St. Maarten biedt aan personen afkomstig of die affiniteit hebben met St. Maarten en een PD opleiding of WO Accountancy studie hebben de mogelijkheid om een opleiding als auditor te volgen en een baan.


6. De Invorderaar houdt zich bezig met het invorderen van gelden bij debiteuren, zoals het innen van premies voor AOV, ZV/OV en AWW. Bij het ontbreken van betalings-verplichtingen is de Invorderaar bevoegd om incasso activiteiten uit te voeren. Daarnaast houdt de Invorderaar zich bezig met beslissingen betreffende betalingsregelingen tot een door SZV bepaald bedrag. De Invorderaar rapporteert rechtstreeks aan het Senior Invorderaar. Heb je MBO niveau 4 eventueel aangevuld met theoretische kennis Commies Bijzondere Invordering en eventueel drie (3) jaren relevante werkervaring met financiële en invorderingswerkzaamheden dan raden we je aan om te solliciteren.

7. Het Afdelingshoofd ICT is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het ICT-beleid, het plannen en inzetten van middelen en het coördineren van taken in het kader van ICT-project management, data governance, het beheer van bestaande ICT-netwerk en systemen, het ontwikkelen en beheren van applicaties en databases, het aansturen en beheren van de ICT Service Desk, change en release management en de implementatie van het (cyber)securitybeleid. Een van de omvangrijkste taken is het managen van de implementatie van de IT roadmap met onder andere de invoer van een nieuw ERP-systeem. Je hebt een afgeronde opleiding in Business IT & Management, Bedrijfskunde of gelijkwaardige opleiding met sterk ICT-component, minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende positie, kennis van ICT-certificeringsstandaarden (e.g. ITIL), Software ontwikkelt life cycle, moderne databasesystemen, data governance, netwerkarchitectuur, ICT-service desk standaarden en het Interpreteren van functionele specificaties en user stories.


8. Het afdelingshoofd Zorg is eindverantwoordelijk voor het goedkeuren van aanvragen voor machtigingen medische zorg alsmede de efficiënte en effectieve organisatie van de medische uitzendingen naar het buitenland na beoordeling en goedkeuring door de medische adviseur. Het afdelingshoofd stuurt hiertoe een team aan die de organisatie van de medische uitzendingen regelt en rapporteert hiërarchisch aan de Unitmanager Operations. Belangstellenden dienen kennis te hebben van sociale wetgeving en de betreffende landsverordeningen, kennis van AO/IC-processen binnen SVB, Bedrijfskunde en/of aanverwante opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring, affiniteit met bedrijfs- en/of verzekeringsgeneeskunde.

9. De Junior Adviseur Juridische Zaken is verantwoordelijk voor het voeren van het secretariaat en dossierbeheer van de LAR Bezwaaradviescommissie en het uitvoeren van juridische werkzaamheden in het kader van juridisch advies en ondersteuning aan de Directie van SZV, units en afdelingen. Je dient in het bezit te zijn van een diploma rechtenstudie WO, kennis van de sociale wetten en minimaal 1 jaar werkervaring.


10. De Zorginkoper ondersteunt het afdelingshoofd Zorginkoop bij het hele proces van zorginkoop van voorbereiden zorginkoopbeleid, contracteren van de zorgaanbieders van de toegewezen zorgsoorten, managen van de zorgcontracten en het beheren van de relaties met de zorgaanbieders voor de hem toegewezen zorgsoort. Faciliteert en initieert het zorginkoop team van de aan hem toegewezen zorgsoort in opdracht van Afdelingshoofd. Zorgt dat de juiste informatie verzameld en geanalyseerd wordt, dat de verbindingen worden gelegd binnen de organisatie opdat de strategie per zorgsoort kan worden bepaald, dat zorgspecificaties worden vastgelegd, dat afspraken worden gemaakt hoe en met wie de onderhandelingen in te zetten, contracten worden opgesteld en voert het contractbeheer uit. Moet in het bezit zijn van een opleiding: Bedrijfsadministratie, Bedrijfskunde, Gezondheids-weten-schappen of gelijkwaardig, minimaal 2 jaar werkervaring.

11. De Controlerend Geneesheer voert de AO- en ongevallencontroles uit tijdens de spreekuren en beoordeelt machtigingsverzoeken. Fungeert als adviseur voor de Case Manager Medische Uitzending bij medische beoordelingen van uitzendverzoeken. Heeft een opleiding: Medicijnen, basisarts eventueel met specialisatie verzekeringsgeneeskunde of bedrijfsgeneeskunde en minimaal 2 jaar werkervaring als arts.

 

Voor meer info zie onderstaande bedrijfsprofielen of neem contact op met:

SZV:

ATS:

HR⁺: mmlauffer@hr–plus.org

 

Bedrijfsprofielen

szv logo Ocan Caribisch Uitvoeringsorgaan Sociale Ziektekostenverzekering (SZV)

Het Uitvoeringsorgaan Sociale Ziektekostenverzekering (SZV) is een zelfstandig bestuursorgaan op Sint Maarten die de administratie en het beheer voert over de Landsverordeningen Algemene Ouderdomsverzekering (AOV), Algemene Weduwen en Wezenverzekering (AWW), Ziektekosten en Ongevallenverzekering (ZV/OV), Algemene Verzekering Bijzondere Ziektekosten (AVBZ), Fonds Ziektekosten Overheidsgepensioneerden (FZOG), Cessantia en de overheidsziektekostenregeling en PP-kaart houders. Het is een organisatie in transitie die op termijn mede de nationale ziektekostenverzekering gaat beheren. SZV ambieert een hoogwaardige dienstverlening in een klantgerichte en e-gestuurde omgeving. De organisatie biedt mogelijkheden voor ambitieuze medewerkers die met hun kennis en inzet de organisatie en daarmee de dienstverlening op het gebied van sociale verzekeringen vooruit willen brengen.   

 

 ATS logoAudit Team Sint Maarten (ATS)

Het Audit Team Sint Maarten (ATS) is op 1 januari 2016 opgericht met als doel het creëren van een financieel controleorgaan, in eerste instantie voor de SZV (sociale verzekeringsbank) voor het land Sint Maarten en om uiteindelijk het controleorgaan te worden voor alle overheidsinstanties. De kernwerkzaamheden van het ATS betreffen het uitvoeren van boekenonderzoeken, invorderingsonderzoeken en compliance verhogende activiteiten ten behoeve van de SZV.

 

HR plus logo Ocan Caribisch HR⁺

Adviesbureau HR⁺ bestaat al bijna zeven jaar en biedt ondersteuning bij in- door en uitstroom. Dit doen we door middel van het ontwikkelen, inrichten, professionaliseren en uitbreiden van het HR-beleid en als vast aanspreekpunt, op projectbasis of interim basis. We werken ook samen met andere consultants en instellingen binnen Caribisch Nederland. Wij richten ons m.n. op de volgende HR- processen: Werving & selectie, introductie en onboarding programma’s, headhunting, gap- analyses, POP’s en opleidingsprogramma’s, coaching gesprekken, opstellen en aanpassen functieprofielen, HR gerelateerde interne onderzoeken, outplacement trajecten en afvloeiingstrajecten. Wij stoppen niet na het geven van passend advies, maar nemen u juist bij de hand en zorgen dat het in de praktijk voor iedereen werkt!

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief