Vacatures zoeken

MHC vacature

Mental Health Caribbean (MHC) zoekt  kandidaten voor de functie van Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog . Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum te mailen naar  . Sluitingsdatum is zondag 29 september 2019.

 

 

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Zo hebben we op Bonaire onder andere een behandelaanbod ontwikkeld en geïmplementeerd dat zich richt op de psychologische aspecten en gevolgen van lichamelijke ziektes. Voor dit aandachtsgebied medische psychologie zijn we momenteel op zoek naar een leergierige en gepassioneerde collega in de functie van:

Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog

(standplaats Bonaire voor 32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Je gaat deelnemen aan de opleiding Gezondheidszorgpsychologie welke zal worden uitgevoerd door opleidingsinstelling RINO Zuid. De opleiding vangt aan op maandag 18 november 2019 op Bonaire en duurt 2,5 jaar. Binnen deze periode zullen 6 blokken cursorisch onderwijs worden gegeven op Bonaire, Aruba en Curaçao. In het kader van de opleiding neemt de kandidaat de bijbehorende reis- en verblijfkosten voor haar rekening. MHC draagt zorg voor de opleidingskosten. Daarnaast vindt de opleiding plaats onder werktijd m.u.v. de voorbereidingstijd.

Naast je opleiding en de praktijkervaring die je opdoet als GZ-psycholoog verricht je de volgende werkzaamheden:

 • Je werkt met volwassenen op de locatie van MHC of de locatie van Bon Bida Bonaire.
 • Je verricht algemeen of specifiek onderzoek door middel van het afnemen van diagnostische testen, het voeren van persoonlijke gesprekken en systematisch dossieronderzoek. Je legt hierbij de resultaten vast in een diagnose en indicatiestelling voor de behandeling.
 • Je stelt behandelplannen op en komt in overleg met de cliënt en diens systeem tot een behandelovereenkomst.
 • Je voert therapeutische gesprekken, zowel individueel als in groepsverband.
 • Je bewaakt de voortgang van de behandeling en toetst deze aan de vooraf opgestelde einddoelen. Daarbij voer je tussentijdse evaluaties uit en stel je, indien nodig, het behandelplan bij. Ook stel je de eindevaluatie van de behandeling op.
 • Indien nodig verwijs je in- of extern naar een passende hulpverlener en intervenieer je in crisissituaties.
 • Je werkt onder supervisie van een GZ psycholoog.
 • Je draagt zorg voor een adequate registratie en dossiervorming, waaronder het opstellen van verwijsbrieven, behandelverslagen en rapportages uit.
 • Je neemt deel aan cliëntenbesprekingen en informeert collega-hulpverleners over de voortgang van de behandeling.
 • Je geeft consulten aan medewerkers van de eigen en andere instellingen over de mogelijkheden van psychologische behandelingen.
 • Je draagt bij aan beleidsontwikkeling binnen het vakgebied.
 • Je hebt het aandachtsgebied medische psychologie en maakt onderdeel uit van de vakgroep psychologie. Daarbij heb je de bereidheid breder inzetbaar te zijn.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een academische opleiding als psycholoog met een afstudeerrichting in het werkveld van de GGZ en/of verslavingszorg.
 • Je hebt psychodiagnostische kennis, zoals blijkt uit de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) (of gelijkwaardige kwalificatie) en hebt psychodiagnostische vaardigheden verworven door middel van postacademische scholing. Zowel m.b.t. zorg voor volwassen als voor kinderen en jeugdigen.
 • Je beschikt over ruime kennis van psychopathologie.
 • Je beschikt over een LOGO-verklaring.
 • Je bent een pionier en in staat om in een niet gestructureerde werkomgeving overzicht te creëren en structuur aan te brengen. Je laat je niet van de wijs brengen als de paden niet uitgestippeld voor je klaarliggen.
 • Je houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij en hebt interesse in het ontwikkelen van nieuwe behandelprogramma’s en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek kan variëren van licht enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

De inschaling van de psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog is op basis van ervaring en kennis op FWG 60 minimaal $ 3.728,- en maximaal $ 5.424,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Het gaat om een aanstelling van 32 tot 40 uur per week voor onbepaalde tijd.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo draagt MHC ruim bij aan je pensioenopbouw en wordt er tegemoet gekomen in de eventuele verhuis- / emigratiekosten.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 30 september 2019 naar

Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met, GZ psycholoog: +31629052106. Heb je vragen over de procedure van de opleiding? Neem dan contact op met Carlijn Kanters, HR adviseur: +31651136329.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief