Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

Ben jij advocaat of jurist (specialisme is niet van belang) met hart voor de zes eilanden uit de voormalige Nederlandse Antillen? Dan zijn wij op zoek naar jou. De juridische kennis en het kunnen lezen van en het  intrepeteren van wet- en regelgeving is belangrijk. 

Je houdt van samenwerken. Je wilt iets sociaal- maatschappelijks betekenen voor de eilanden uit de voormalige Nederlandse Antillen. Onderzoeken doen en adviezen uit brengen en discussies aan gaan om je doel te bereiken kan je diplomatisch. 

Je bent bereid om je als bestuurslid in te zetten op vrijwillige basis. Je ontvangt geen loon maar wel onkostenvergoeding. Alle bedragen gaan naar de fonds die bedoeld is om de projecten te ondersteunen ten behoeve van de eilandbewoners.

Tijdsinvestering gemiddeld 10 uren per maand. 

Stichting Fondoreal Foundation is gevestigd in Noord-Holland. Wij vergaderen hoofdzakelijk in het weekend vanwege loondienst naast onze bestuurstaken bij de stichting. We vergaderen in Noord - Holland of in Zuid - Holland. Dit is zo gegroeit vanwege de woonplaatsen van het dagelijksbestuur.

Geinteresseerd? Neem dan contact op met Marelva Poulino, de Voorzitter, zend een mail met je sollicitatie naar . Voor info kan je Marelva bellen op tel. 0645958660 

Wie is Stichting Fondoreal Foundation?

Op 9 november is bij Notariele Akte onze Stichting Fondoreal Foundation opgericht.

Wij zijn nu als bestuur drukdoende om het bestuur uit te breiden en onze website en social media inhoud te geven om per januari 2018 naar buiten te komen.

Onze doelstellingen zijn de bevolking van alle zes eilandgebieden uit de voormalige Antillen , Aruba Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten, ondersteuning te bieden in hun sociaal- en maatschappelijke ontwikkeling en  in  het kwalitatief verbeteren van hun leefomgeving.Met daarbij het vergroten van de bekendheid en het stimuleren van de Caribische kunst- en cultuur.  

Voor de komende drie jaren ( van 2018 tot 2021) is vanwege de orkaan Iris die Sint Maarten heeft verwoest, de aandacht voor 100% op Sint Maarten gericht. 

Hoe we onze doelstellingen willen bereiken is door fondsen te werven en zoveel mogelijk aanspraak te doen en begeleiding te bieden aan de eilandbewoner op vrijgekomen financiele middelen ter ondersteuning van de eilanden.

Met vriendelijke groeten

Fondoreal Foundation
Marelva Poulino, voorzitter

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief