Vacatures zoeken

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Ervaringsdeskundige “armoede en schuld” standplaatsen Nijmegen en Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR:  . Sluitingsdatum is vrijdag 31augustus 2018.

De Combine werkt met dit project samen met de Hogeschool van Amsterdam en de Delta Lloyd Foundation. Uit onderzoek blijkt dat armoede en schulden stress veroorzaken, die van invloed is op het denkvermogen. Mensen met schulden en in armoede zijn vaak niet goed meer in staat om doelgericht en probleemoplossend te handelen. Om onze cliënten te helpen start de Combine het project “Financiële Zelfredzaamheid in de vrouwenopvang”. Gezamenlijke inzet van expertise om cliënten te ondersteunen bij het voorkomen van schulden en een financieel gezonde(re) toekomst.

Voor het project financiële zelfredzaamheid zijn wij voor de periode 15 september 2018 tot 1 januari 2020 op zoek naar een:

Ervaringsdeskundige “armoede en schuld”

10 uur per week

Wat ga je doen?

Wil jij een uitdagende en leerzame ervaring op doen in de praktijk en wil je bijdragen aan een mooi project?

Wij zijn op zoek naar ervaringsdeskundige bij voorkeur met ervaring armoede en schuld, een voor het project Financiële Zelfredzaamheid.

Binnen het project houd jij je bezig met het uitvoering geven aan de activiteiten van het project.

Hierbij kun je denken aan:

  • het bieden van ondersteuning aan cliënten voor het ordenen en het verkrijgen van overzicht
  • ondersteunen van cliënten bij de e-learning modules werk, financiën en toekomst
  • het bieden van zorg op maat door individuele ondersteuning als maatje
  • het bieden van ondersteuning bij het terugkeren naar maatschappelijke- en arbeidsdeelname

Wat vragen wij van je?

Je hebt enige ervaring met het begeleiden en stimuleren van cliënten. Hierin weet jij jouw eigen ervaring effectief in te zetten. Je hebt een opleidingsniveau MBO diploma 3-4.

De werkzaamheden ga je uitvoeren in Nijmegen en Oosterbeek.

Wat levert het jou op?

Een leerzame en uitdagende functie van gemiddeld 10 uren per week. Veel inspirerende ontmoetingen en uitbreiding van je specifieke kennis en je netwerk.

Wij bieden?

Salarisindicatie schaal 6 cao Sociaal Werk, minimaal € 2.149,- en maximaal € 3.076, - per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je enthousiast?

Ben jij enthousiast die een bijdrage wil leveren aan een maatschappelijk project dan ontvangen wij graag je reactie uiterlijk 31 augustus 2018. Stuur je motivatie en CV aan de afdeling HR via  .

Wil je meer informatie? Neem dan na 20 augustus 2018 contact op met Tamara Nanlohy via het algemene nummer van Moviera: 088-3744744.

De gesprekken zijn gepland op 5 september tussen 14.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief