Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet langer actueel.

Op verzoek van het Zorgverzekeringskantoor BES (ZVK) op Bonaire, Caribisch Nederland zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Functioneel beheerder ZVK  m/v). Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan ZKV: . Sluitingsdatum is vrijdag 7 juli 2017.

Vacaturenummer: P&O2017_06_004  (standplaats Bonaire) 

 

De organisatie:  Het Zorgverzekeringskantoor BES (ZVK) voert voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vanaf 1 januari 2011 het besluit Zorgverzekering BES uit. Met de uitvoering is een jaarlijks financieel belang gemoeid van ongeveer $120 miljoen. De Zorgverzekering BES verzekert de inwoners van de eilanden van Caribisch Nederland voor geneeskundige en langdurige zorg. Het ZVK heeft vestigingen op de drie eilanden van Caribisch Nederland.

Kerntaken zijn het inkopen van zorg bij zorgaanbieders en dienstverlening aan verzekerden zodat zij de zorg krijgen waar zij recht op hebben.

De afdeling:  De afdeling Bedrijfsvoering faciliteert het specifieke primaire proces van het ZVK door onder andere ondersteuning op het gebied van ICT (ontwerp en ondersteuning), financiën (declaraties verwerken en betalen, opstellen maandafsluiting) HR en  facilitaire dienstverlening.

De functie: In deze functie zijn taken ondergebracht op het gebied van functioneel beheer, zoals onderhoud van stamtabellen van alle applicatieonderdelen, applicaties starten en stoppen, deelname aan functionele- en gebruikersacceptatietesten, het beheer van de test-, acceptatie- en productieomgeving, verlenen van toestemming voor het installeren van applicaties, installeren van aanpassingen op de applicaties en het opstellen van functionele eisen en Request for Change documenten. Ook onderhoudt de functionaris contacten met de technische beheerders van Cloudias en het datacenter waar de applicaties worden gehost en in deze hoedanigheid bewaakt de functionaris de Service Level Agreements zoals deze zijn overeengekomen met de leverancier. Tevens zorgt deze functie voor een inhoudelijke analyse van wijzigingsvoorstellen en zorgt voor be- en afhandeling van wijzigingsverzoeken op basis van deze analyse.

Tenslotte is een onderdeel van deze functie ook om in samenwerking met de medewerker helpdesk en de andere functioneel beheerder issues op te lossen en deze eventueel te escaleren naar de software leverancier. Ook kan de functionaris gebruikersaccounts uitreiken, intrekken en  wachtwoorden resetten.

De functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een afgeronde relevante (informatica) opleiding;
 • kennis van relevante werkprocessen middels BiSL, ITIL of vergelijkbaar;
 • kennis van gangbare testmethoden met betrekking tot systeem- en acceptatietesten;
 • werkervaring als functioneel beheerder (ervaring met het vertalen van wensen en doelen vanuit de gebruikersorganisatie naar informatiebehoefte en voorzieningen);
 • kennis van methoden, technieken, systemen op het vakgebied en van de diverse mogelijkheden  voor de (operationele) aanpak van (probleem)situaties;
 • kennis van voor het werkveld en aan het werkveld gerelateerde procedures, voorschriften, wet- en regelgeving;
 • kennis van en inzicht in de taak- en doelstelling, alsmede de functionele verhoudingen van het Zorgverzekeringskantoor, van aanpalende eenheden c.q. de voor het werkveld relevante (zakelijke) omgeving;
 • kennis op het gebied van Business Intelligence (BI) is een pre.

Competenties:

 • Integer
 • Klant- en servicegericht
 • Probleemoplossend
 • Zorgvuldig
 • Leergierig
 • Plannen
 • Communicatief en sociaal vaardig

 

Arbeidsvoorwaarden:

Aanloopschaal 9: minimaal $ 2.403,-  tot maximaal $ 3.268,- bruto

Functieschaal 10: minimaal $ 2.765,-  tot maximaal $ 3.660,- bruto

Het vaststellen van het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring. Een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een positieve uitslag van de medische keuring zijn vereist en is een onderdeel van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor alle vacatures zijn de lokale arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Voor informatie omtrent de vacature:

Naam               : Wilma Kamphuis, ICT coördinator Zorgverzekeringskantoor BES
Telefoon           : +599 715 8875

Digitaal solliciteren:

U kunt uw Curriculum Vitae met motivatiebrief sturen naar:

Email                :

Sluitingsdatum: 7 juli 2017

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief