Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

MHC vacature Ocan caribisch nederland


Op verzoek van Mental Health Caribbean (MHC) in Caribisch Nederland zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Nachtdienstmedewerker (m/v). Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan MHC : .  Slutingsdatum is  zondag 15 oktober 2017. 


Mental Health Caribbean (MHC), voorheen SVP-CN, verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. De aard van de problematiek kan variëren van licht enkelvoudig tot zwaar en complex. Ons zorgaanbod is gericht op volwassenen, kinderen & jeugdigen, verslavingszorg, forensische zorg, woonbegeleiding en preventie. Wij werken vooral ambulant en in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten (familie, vrienden, kennissen).

De woonbegeleiding op Bonaire is gericht op maatschappelijk herstel, zodat de cliënten, ondanks tijdelijke of permanente beperkingen, naar tevredenheid kunnen functioneren in de omgeving van hun keuze.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij voor het team op Bonaire een enthousiaste en gemotiveerde collega in de functie van:

Nachtdienstmedewerker

(standplaats Bonaire voor 40 uur per week)

Wat ga je doen?

 • Je maakt gedurende de avond/nacht regelmatig een ronde ter controle van de orde, rust en veiligheid.
 • Je begeleidt onrustige cliënten om te gaan slapen en lost kleine ruzies en conflicten op. Je wijst cliënten daarbij op de huisregels en gebruikelijke omgangsvormen.
 • Je signaleert technische storingen in de apparatuur en stelt hierover een overdrachtsrapportage op. Bij acute calamiteiten schakel je een extern bedrijf in om de storing op te lossen. Dit doe je in overleg met de teamleider en de beheerder.
 • Je signaleert beschadigingen of vernielingen aan het gebouw en/of inventaris alsmede vermissingen en geeft deze door.
 • Je ziet gedurende de nacht toe op de veiligheid en inbraakpreventie qua sluiting van deuren en ramen.
 • Je maakt een korte rapportage van de nachtelijke gebeurtenissen ten behoeve van de overdracht aan de vroege dienst en licht dit bij de overdracht persoonlijk toe.
 • Tot slot verricht je af en toe lichte administratieve c.q. technische werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou? 

 • Je beschikt over een relevante opleiding. Een MBO-opleiding op het gebied van beveiliging is een pré
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen
 • Je hebt globale kennis van de behandelmethoden binnen de psychiatrische- / verslavingszorg en de omgang met problematische doelgroepen
 • Je weet goed om te gaan met agressie en conflicten
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent tactisch, hulpvaardig en beschikt over invoelend vermogen
 • Je kunt je, zowel mondeling als schriftelijk, goed uitdrukken in het Nederlands en Papiamentu. Het spreken en schrijven van Spaans is een pré.

Wat bieden wij?

De inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding  minimaal $ 1.482,- en maximaal $ 2.598,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 16 oktober 2017 naar

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Signalda Domacassé, Teamleider woonbegeleiding, + 599 7961021.

 Andere vacatures

Voor MHC zijn we regelmatig op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief