Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

MHC vacature Stichting Ocan Bonaire

Op verzoek van Mental Health Caribbean (MHC) in Caribisch Nederland zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Transmuraal Assistent Begeleider (m/v). Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan dhr. H.Atsma : .

Mental Health Caribbean (MHC), voorheen SVP-CN, verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Deze kan variëren van lichte enkelvoudige problematiek tot zware en complexe zorg. Wij werken vooral ambulant en in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten (familie, vrienden, kennissen).

Afgelopen jaar is MHC, naast de zorg voor volwassenen, gestart met ambulante diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Bij de betreffende kinderen en jeugdigen is er sprake of een vermoeden van (ernstige) psychiatrische problematiek. Daarnaast kunnen er ook aspecten zoals verslaving, ernstige gedragsstoornissen, mishandeling en/of seksueel misbruik een reden voor behandeling en eventuele opname zijn. Begin 2018 zal op Bonaire tevens een Behandelcentrum gerealiseerd worden, waar zowel de ambulante als klinische zorg geboden wordt. Het behandelcentrum is ook bestemd voor kinderen en jeugdigen van Saba en Sint Eustatius.

Voor dit jonge team Kind & Jeugd zoeken wij meerdere enthousiaste en bevlogen collega’s in de functie van:

Transmuraal Assistent Begeleider

(standplaats Bonaire voor 40 uur per week)

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor alle denkbare basiszorg en participeert in specifieke psychiatrische zorg en behandelaspecten.
 • Je levert een bijdrage aan het vergroten van het inzicht van de cliënt in het eigen functioneren, mogelijkheden tot probleemoplossing en betere zelfzorg.
 • Je ondersteunt bij het zoeken van hulp- en dienstverleningsmogelijkheden en geeft daar voorlichting over.
 • Je ondersteunt cliënten om, zowel binnen als buiten de behandelsetting, gebruik te maken van dagbesteding en -structurering op creatief, sportief, recreatief en educatief gebied.
 • Je observeert en rapporteert over de vorderingen van cliënten en ondersteunt bij het opstellen, uitwerken en de evaluatie van het begeleidingsplan.
 • Je zorgt voor goede cliëntenregistratie en dossiervorming.
 • Je werkt in zowel een ambulante als klinische zorgsetting waarbij sprake is van wisselende diensten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding (minimaal niveau 4) bijvoorbeeld in de richting van Verpleegkundige, Agogisch Medewerker GGZ, SPW.
 • Je hebt affiniteit met plus kennis en ervaring in het begeleiden van kinderen en jeugdigen met gedrags- psychiatrische trauma en/of verslavingsproblematiek.
 • Je hebt kennis van groepsprocessen en systemisch werken met (jeugdige) cliënten.
 • Je kunt goed werken met elektronische patiëntendossiers (EPD).
 • Je bent bevoegd en bekwaam tot het verstrekken van medicijnen en kunt EHBO verlenen.
 • Je spreekt vloeiend Papiamento en Nederlands (eventueel Engels en Spaans) en je kunt je schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.
 • Je bent sociaal vaardig en weet om te gaan met conflicten en agressie.
 • Je hebt een flexibele werkhouding; bent bereid tot het werken in onregelmatige tijden en in de weekenden.

Wat bieden wij?

De inschaling van de Transmuraal Assistent Begeleider is op basis van ervaring en kennis vindt plaats in FWG 40: minimaal $ 2.181,- en maximaal $ 2.950,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV naar

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Herman Atsma, teamleider Kind en Jeugd te Bonaire: +599 7961025.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief