Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie een Woonbegeleider standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is vrijdag 5 april 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld

Voor het team crisisopvang in Oosterbeek zijn wij op zoek naar meerdere mensen voor de functie van:

Woonbegeleider
SPW 2

24 uren per week

In de crisisopvang verblijven gemiddeld 23 vrouwen en even zoveel kinderen. Als woonbegeleider geef je ondersteuning aan de cliënten door het bieden van gastvrijheid, service en veiligheid. Je signaleert behoeften van cliënten en je geeft deze informatie door aan de hulpverleners. Tevens biedt je ondersteuning aan je collega’s bij het organiseren en uitvoeren van individuele en groepsgerichte activiteiten.

Wij zoeken
Een collega die goed kan samen werken, initiatieven neemt en goed is in het plannen en organiseren van het werk. Je bent opmerkzaam en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je hebt oog voor de kinderen die ook in de opvang verblijven.
Je bent in staat om in alle hectiek de rust en veiligheid te bewaken en kun je grenzen te stellen. Ook ben je zorgvuldig en weet je begrip te tonen voor de situatie waarin de cliënten zich bevinden.
Het is een pré wanneer je naast de Nederlandse taal, Arabisch, Turks of Afghaans spreekt.

Herken jij je in deze beschrijving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen
Een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 2 bij voorkeur zorg of facilitair) aangevuld met vakinhoudelijke cursussen zoals training agressie en veiligheid, BHV dan wel de bereidheid om deze te volgen. Heb jij aantoonbare ervaringskennis of- deskundigheid op het gebied van huiselijk geweld of ben je bereid om een opleiding daarvoor te volgen is dat een pre.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4 (de inschaling minimaal € 1.885,- en maximaal tot € 2592, - op basis van 36-urige werkweek). De CAO kent individueel keuzebudget en een loopbaanbudget
Je werkt in wisselende diensten (dag en avonddiensten) en op alle dagen van de week. Je volgt een intensief inwerkprogramma met je nieuwe collega’s. Je krijgt opleiding en training aangeboden die past bij je functie.

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie woonbegeleider neem dan contact op met Martine Gerritsen 088-3744 857 , hulpverlener of Marcella ten Holder, adviseur HR Serviceteam, op 088-3744 4717.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 april onder vermelding van vacature woonbegeleider Oosterbeek naar .

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaats vinden op 9 april 2019.

 

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief