Skip to main content

Vrijwilligers

Community-werk

Wij willen graag een bijdrage leveren aan de versterking en verbetering van de positie van Caribische Nederlanders binnen het Koninkrijk. Dit doen wij door het bieden van een breed en gevarieerd pakket aan activiteiten, projecten en diensten aan de verschillende afnemers zoals gemeenten, burgers en maatschappelijke organisaties. Binnen de organisatie wordt er gewerkt met community-werkers en betaalde krachten op basis van projectsubsidie.

Het werken met community-werkers is binnen onze Stichting Ocan een bewuste keuze. Community-werkers hebben een aantoonbare meerwaarde in het realiseren van de doelstellingen van onze organisatie. Gesteld kan worden dat door het werken met community-werkers het voor Ocan mogelijk is, zowel kwantitatief als kwalitatief een beter pakket aan activiteiten aan te bieden. Zonder de inzet van community-werkers wordt het een stuk moeilijker om een dergelijk aanbod te realiseren.

Bij Ocan onderscheiden wij vier categorie├źn community-werkers:

  1. Community-werkers die incidenteel worden ingezet (minder dan 50 uur per jaar).
  2. Community-werkers die wekelijks structureel worden ingezet (medewerkers op het bureau).
  3. Community-werkers die leden zijn van een werkgroep met een duidelijke taakopdracht.
  4. Community-werkers als bestuursleden .

Ben je creatief en initiatiefrijk, hou je van besturen, heb je hart voor de Caribisch-Nederlandse gemeenschap en aanverwante groepen, hou je van aanpakken en ga je voor resultaten? Dan zijn wij naar jou opzoek. Meld je vandaag nog aan en wij zullen contact met jou opnemen.

vrijwilligers
Wil je graag als community-werker bij Ocan aan de slag...