Skip to main content

Werk

Voor werkgevers

Nederland

Bent u op zoek naar jong talent, een professional, bestuurder of topmanager met affiniteit voor culturen van de eilanden of met interculturele vaardigheden om de diverse Nederlandse samenleving te bedienen? Ocan beschikt over een groot netwerk van gekwalificeerde mensen. Wij kunnen u ondersteunen met de inzet van zowel vaste, tijdelijke als interim-krachten. Wij staan voor u open om met u mee te denken in het opbouwen en onderhouden van uw human capital.

Caribische eilanden

Ook de werkgevers op de Caribische eilanden eilanden willen wij ondersteunen bij hun zoektocht naar lokale krachten die in Nederland wonen en werken. Wij vinden het belangrijk om u te verbinden met potentiele lokale krachten die terug willen. Naast het plaatsen van vacatures in samenwerking met Ban Boneiru Bèk, kunnen wij ook met u meedenken over het selectieproces.

Ondernemers

Er zijn periodes dat het voor ZZP’ers moeilijk kan zijn om aan opdrachten/projecten te komen. Ocan heeft mogelijkheden om bepaalde kansen binnen het koninkrijk te verzilveren en wil daarin graag met ZZP’ers met affiniteit met de eilanden en Caribische Nederlanders samenwerken. Op basis van een win-win situatie willen wij ZZP’ers graag de mogelijkheid bieden om voor ons projecten of opdrachten uit te voeren.

Momenteel werkt Ocan al met ZZP’ers die projecten uitvoeren. Echter de ontwikkelingen in de markt en de kansen die Ocan voor zich gesteld zien maakt het noodzakelijk om te beschikken over een goed onderhouden pool van ZZP’ers. Dit om de kwaliteit en de continuïteit van de uit te voeren projecten/opdrachten te waarborgen. 

Ocan wil graag haar pool van ZZP’ers verder uitbreiden.

Van de ZZP’er wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren. Als ZZP’er dien je te beschikken over een bedrijfs-/beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Ben jij de ZZP’er die wij zoeken?

Is jouw interesse gewekt, dan kan je hier kenbaar maken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen voor een gesprek.