Netwerk

netwerken

Hoe belangrijk is het om de juiste mensen te kennen? Netwerken is dé manier om bijvoorbeeld een nieuwe baan te krijgen, nieuwe klanten/opdrachtgevers te vinden, nieuwe financierders die projecten willen financieren, maar ook om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen die belangrijk zijn voor onze organisatie en business. Wij beschikken over een breed netwerk en willen deze graag verder opbouwen en onderhouden. Wij staan open om onze netwerken uit te breiden met een ieder die dezelfde doelen voor ogen hebben. Wij zetten ons in om ieder jaar een netwerkbijeenkomst te organiseren om onze achterban te verbinden met interessante organisaties en professionals.
Let op onze agenda! 

Sociale projecten

Ocan initieert en ondersteunt sociale projecten. Wij zijn hard bezig om sociale verbindingen landelijk te bevorderen. Bijvoorbeeld onze strijd tegen, sociale isolement, discriminatie, ongelijke behandeling. Naast sociale projecten die wij zelf initiëren en uitvoeren, willen wij graag ook partijen ondersteunen, door allianties te zoeken, expertise aan te bieden en partners. Indien uw belangstelling is gewekt neemt contact met ons op.

Voor 2018 zullen er projecten geïnitieerd en uitgevoerd, participatie moet je doen, Ocan Spotlight, Let All Shine, Conferentie Hart voor een inclusief Den Haag, studiedagen Haagsche Platform, voorlichting gemeenteraadsverkiezingen, voorlichtingsbijeenkomst eenzaamheid.

Voor 2018 zullen er projecten geïnitieerd en uitgevoerd worden op het gebied van:

  • bestrijden jeugdwerkloosheid,
  • integratie jongeren in de Nederlandse samenleving,
  • Let All Shine,
  • Conferentie Hart voor een inclusief Den Haag,
  • financieel misbruik senioren,
  • gemeenteraadsverkiezingen,
  • voorlichtingsbijeenkomst eenzaamheid.

Aktueel

Thema bijeenkomst Financieel Misbruik

Op 27 november 2017 heeft een informatiebijeenkomst financieel misbruik plaatsgevonden. De meeste waren senioren waarvan 80% in de leeftijd van 50-80. Alle deelnemers waren afkomstig van de Caribische eilanden en gaven er ook de voorkeur aan dat de presentaties en het stellen van vragen in het Papiaments gebeurde.

Lees meer

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief