Skip to main content

Acties en oproepen

Ocan caribisch Wij Zijn Hier alliantie maatchappelijk

Landelijke campagne ‘Wij zijn hier’ trapt af! Laat jezelf zien en doe mee.

04 oktober 2023

In de Caribisch-Nederlandse gemeenschap zijn er veel mensen die met enorme toewijding zich inzetten voor hun wijken, steden en regio’s. Zij dragen bij aan een beter Nederland. Dat verdient meer aandacht en waardering.

Ocan roept onze achterban op om hun verhalen middels de campagne ‘Wij zijn hier’ te delen. Zet jouw initiatief hoe klein of hoe groot kan ook in the spotlight en onderstreep deze belangrijke campagne. Met trots doet Stichting Ocan ook mee.

Waarom deze campagne onderstrepen en je verhaal delen? Dat is simpel. We waren er altijd al. Wij weten wat onze gemeenschappen nodig hebben. Verbinding. Kansen. Ontmoetingsplekken. Wij zorgen daarvoor. Er zijn mensen zoals wij in elke buurt. Dit is het moment om de kracht van onze gemeenschap te benutten. Werk met ons samen om antwoorden te vinden op de maatschappelijke problemen van vandaag en morgen. WIJ ZIJN HIER

Benieuwd wat jij kunt doen? Kijk even op deze geweldige site www.wijzijnhier.nl/doemee !

Deze campagne zet de gemeenschapskracht in Nederland in de spotlight en is een initiatief van een brede groep maatschappelijke organisaties en actieve bewonerscollectieven waaraan Stichting Ocan meedoet en steunt. NOS TEI! WE ARE HERE!

Kijk je ook even naar dit prachtige filmpje?

Meer Acties en oproepen

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.