Skip to main content

Acties en oproepen

ocan AVS alliantie vrijwillige schuldhulp Ocan Carisch

Ocan en AVS lanceren spreekuur: een uitweg is dichterbij

11 oktober 2023
Sinds 1 jaar is Stichting Ocan samenwerkingspartner van de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp (AVS). Het gaat hierbij om vrijwilligersorganisaties die samen de krachten hebben gebundeld. Sinds de corona-pandemie, de oorlog in Oekraïne en de inflatie worden mensen ermee geconfronteerd dat zij minder kunnen doen met hun inkomen. Vooral de mensen die al weinig te besteden hebben komen in de problemen. Maar ook Zelfstandige ondernemers zonder personeel (Zzp’ers) komen in de problemen. Zij zagen veel van hun opdrachten verdampen als sneeuw voor de zon. Velen hebben ook geen gebruik kunnen maken van de maatregelen om de last te verlichten. Als Stichting Ocan willen wij opkomen voor de belangen van de Caribisch-Nederlandse doelgroep en aanverwante groepen. Ook zetten wij in op positieverbetering. Vanuit onze missie hebben wij daarom besloten om te kijken wat wij voor de samenleving kunnen betekenen. Dit heeft geresulteerd in een spreekuur voor mensen die slim willen omgaan met geld of mensen die geconfronteerd worden met oplopende schulden. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar een informatiebrief over AVS. Download deze hier in .pdf.

Logo AVS Alliantie Vrijwillige Schuldhulp Ocan caribish

Wij willen jou oproepen om je niet te schamen, want wij zitten allemaal in hetzelfde bootje. Wij moeten allemaal zien rond te komen van minder te besteden inkomen. Onze samenwerkingspartners hebben jarenlange ervaring en kennis bij het ondersteunen bij het oplossen van schulden. Wij zijn voor hen een voorportaal om jou te helpen en door te verwijzen naar de juiste instelling.

Daarom lanceren wij vandaag onze campagne die tot stand is gekomen in samenwerking met AVS. Op onze eilanden communiceren wij in 3 talen en zo willen wij iedereen ook bereiken. Wij hopen van harte dat trots en schaamte opzij worden gezet en dat je de aangeboden hulp aanneemt. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe beter je geholpen kan worden. Dit doen we vanuit een cultuur sensitieve aanpak. Wij staan klaar om jou te ondersteunen. Bel ons of mail gerust ons voor een afspraak.

Wees er snel bij!

Promo in English:

Promo na Papiamento/Papiamentu:

Promo in het Nederlands:

 

Meer Acties en oproepen

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.