Vacatures zoeken

Logo selikor sm footer vacature Ocan Caribisch

Selikor N.V. zoekt  kandidaten voor de functie van Afdelingshoofd Landfill & Overslagstation. Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum te mailen naar . Sluitingsdatum is zondag 4 augustus 2019.

VACATURE AFDELINGSHOOFD LANDFILL & OVERSLAGSTATION

Selikor NV is het afvalverwerkingsbedrijf van Curaçao, op weg om de grootste van de regio te worden. De focus voor de komende jaren ligt op een duurzame en geïntegreerde aanpak om afval te verwerken. Het creëren van een gezondere leefomgeving is het doel. Per jaar wordt rond de 80 duizend ton afval ingezameld. Zowel bij huishoudens als bij bedrijven. Dit afval komt terecht op de Landfill.

Voor de afdeling Landfill & Overslagstation zijn wij op zoek naar een Afdelingshoofd (full time). Jouw standplaats wordt Malpais en je bent verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 35 medewerkers. Als Afdelingshoofd heb je een dynamische en veelzijdige functie waarbij je verantwoording krijgt over het managen van de uitvoering van de operationele en logistieke processen op de locaties Landfill en Overslagstation. Je bent daadkrachtig, integer en weet een energiek team neer te zetten.

Omgeving

Op de afdeling Landfill & Overslagstation wordt het afval ingezameld en verwerkt conform geldende acceptatievoorwaarden. Deze voorwaarden zijn herleid uit de hindervergunning en de geldende ISO 14001 milieurichtlijnen. Ook het dagelijks afdekken van het aangeboden afval en het beperkt houden van het stortfront zijn gebaseerd op deze milieurichtlijnen. De afdeling bestaat uit één Afdelingshoofd, één Hoofduitvoerder, één Coördinator Weeghuis, Voormannen, Weegbrugbediendes, Chauffeurs en Helpers.

Werkzaamheden

 1. Mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het jaarlijkse afdelingsplan en de implementatie daarvan.
 2. Toezien op de dagelijkse uitvoering van de bedrijfsprocessen binnen de afdeling.
 3. Motiveren, coachen en aansturen van het personeel.
 4. Verantwoordelijk voor de toegewezen budgetten en de bewaking hiervan.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO Milieukunde opleiding of een HBO opleiding met een milieu achtergrond aanvullend met middelmanagement.
 • Kennis van afval wetgeving en ISO 14001 managementsysteem.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid van de talen Nederlands, Engels en Papiaments.
 • Kennis van computerprogramma’s zoals MS Office en Outlook.
 • Vaardigheid in het identificeren, aannemen, registreren, afvoeren en verwerken van afval.
 • Meerdere jaren leidinggevende ervaring in een coachende en situationele stijl.
 • Beschikt over de volgende competenties, daadkracht, integer, resultaatgericht, kostenbewust en milieugericht.

Informatie:

Het betreft hier een full time functie van 39,5 uur per week. De functie van Afdelingshoofd Landfill & Overslagstation heeft een maximum bruto salaris van 8.400 gulden. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Michael Sparen, HR Adviseur, op telefoonnummer +5999 4341360. Wij zien uw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae graag tegemoet, vóór 5 augustus 2019. U kunt uw sollicitatie mailen naar

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief