Vacatures zoeken

thumb logo moviera

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie (allround) Hulpverlener (m/v) standplaats Utrecht. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR:  . Sluitingsdatum is dinsdag 21 augustus 2018.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 180 medewerkers.

De teams in UTRECHT zijn per direct op zoek naar:

(allround) HULPVERLENER

20 uren per week tot 01-01-2019

Op verschillende locaties in Utrecht worden vrouwen, mannen en kinderen opgevangen en begeleid die te maken hebben of hebben gehad met (acuut) huiselijk geweld. Daarnaast worden ook mensen in hun eigen huis ondersteund met het omgaan en voorkomen van huiselijk geweld. 
Als hulpverlener draag je bij aan het bevorderen van de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt. Samen met de cliënt breng je de onveiligheid in kaart en werk je toe naar duurzame veiligheid. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding bestaat uit psychosociale hulpverlening zowel individueel als paar- of gezinsgericht.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren hulpverlener. Je bent breed inzetbaar, je kan werken vanuit de thuissituatie van de cliënt en ook vanuit een opvangsituatie. Je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch sterk, resultaat gericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding (MWD).
  • Ervaring in het werken met kinderen en affiniteit met de doelgroep.
  • Kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht en systemisch werken.
  • Bij voorkeur kennis van Regas.
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
  • Het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Affiniteit met de doelgroep en de problematiek.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

 Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie hulpverlener allround neem dan contact op met Toos Janssen

(088 – 3 744 676) of Marijke Emanuel (088 – 3 744 672).

 Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 21 augustus 2018 onder vermelding van: vacature (allround) hulpverlener RT Utrecht naar .

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 28 augustus van 10-14 uur en op woensdag 29 augustus van 14 -18 uur.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief