Skip to main content

Vacatures zoeken

Heeft u altijd op Curaçao willen werken? In opdracht van Stichting Belasting Accountantsbureau (SBAB) op zoeken wij kandidaten voor de vacante functie van Controlemedewerker. Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum vitae te mailen naar . Sluitingsdatum is zondag 10 december 2023 .

Logo St Belasting accountants bureau SBAB Ocan Caribisch

Functieomschrijving

Ben jij integer en kritisch naar  je zelf én naar anderen? Heb jij een natuurlijk overwicht, ben je tactvol ?  Ga je daadkrachtig en doelgericht te werk? Ben jij onze nieuwe Belasting controle medewerker?

De SBAB vervult voor het Land Curaçao met name de taak van controle van belastingaangiften bij bedrijven. We zijn een organisatie in opbouw met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. In dit kader is er behoefet aan controlemedewerkers.

Als belastingcontrole medewerker ben je belast met het uitvoeren van belastingcontroles voor belastingdienst Curacao.

Je controleert de belastingmiddelen Winstbelasting, Inkomstenbelasting, Omzetbelasting, Loonbelasting en sociale premies.


Functie-eisen

• Je hebt een VWO,  HBO of WO opleiding afgerond.


•  Je bent: Integer, betrouwbaar, stressbestendig, accuraat en discreet en loyaal;

-        Je kunt goed in teamverband werken;

-        Je bent klantvriendelijk en tactvol;

-        Je bent flexibel en je neemt initiatieven;

      -      Je bent kritisch;

   

   
 
 

Werk/denkniveau

   

MBO+/HBO/WO

     
 
 

Salaris

   

Ang.  3.200,00 –  Ang. 7.000,00 afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Dienstverband

Contract voor bepaalde tijd.

Contractduur

Bij het behalen van goede resultaten in werk en opleiding wordt contract voor bepaalde tijd omgezet in vaste dienstverband.

Minimum aantal uren per week

40

Overige arbeidsvoorwaarden

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. We werken met wederzijds vertrouwen in een professionele organisatie. Onze basis wordt gevormd door oprechte betrokkenheid van en naar ons personeel.

De SBAB streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, dat een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten bepaalt dat streven de selectie van de kandidaat.

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een bonus. De SBAB hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten en een autokostenvergoeding.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie neem contact op met Sherwin Casper op tel nummer +59995112996 of per mail

Voor meer informatie over de SBAB kunt u terecht op SBAB.CW.

Reageren

Hebt u interesse? Reageer tot en met zondag 10 december 2023 door een motivatiebrief te sturen naar: Lionel Martijn, Directeur/bestuurder Stichting Ocan: .

De selectiegesprekken staan gepland op 12, 13 en 14 december 2023.