Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

 

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Energieke Management Ondersteuner standplaats Utrecht. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR: . Sluitingsdatum is dinsdag 15 januari 2018.

Moviera pakt huiselijk geweld aan. Door crisisopvang, bescherming en hulp, begeleiding en advies biedt Moviera mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben met geweld in huiselijke kring handvaten voor duurzame veiligheid. Zo kan thuis voor iedereen weer een veilige plek zijn. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 180 medewerkers.

Voor de manager dienstverlening in Utrecht zoeken wij een:

Energieke Management Ondersteuner 

minimaal 16 uur per week verdeeld over 3 dagen standplaats Utrecht
 
Ben jij net klaar met je opleiding en heb jij je diploma op zak en zoek je een baan waarin je nog veel meer kunt leren en in de praktijk kunt toepassen? Wie weet zoeken wij jou! 
 
De baan: 
Als management ondersteuner ben jij degene die alles voor de manager dienstverlening regelt en organiseert. Jij zorgt bijvoorbeeld dat alle stukken voor een vergadering compleet zijn, dat de manager goed voorbereid is, weet waar zij moet zijn en op tijd een seintje krijgt dat ze moet vertrekken. Jij beheert de agenda, het archiveren van belangrijke stukken en de correspondentie via post, e-mail en telefoon, zodat de manager zich kan concentreren op de inhoud van haar werk. Jij ondersteunt bij het redigeren van notities en rapporten, of bij het verzamelen van informatie voor kwartaalrapportages of verantwoording. Je gaat mee naar overleggen en helpt om een actielijst te maken. Je hebt daarnaast veel contact met de medewerkers om zaken af te stemmen en te regelen en je staat in nauwe verbinding en samenwerking met het Serviceburo, de directie assistent.

Wij zoeken iemand die in staat is om zelfstandig te werken, overzicht kan scheppen in een hectische omgeving, flexibel omgaat met veranderende wensen en opdrachten en daarbij steeds oog blijft houden voor prioriteiten en belangrijke details. Het is belangrijk dat je een flinke portie pit hebt en stevig in je schoenen staat.

Het aanbod:

Wij bieden jou een jaarcontract voor minimaal 16 uur per week, een uitdagende functie waarin jij jouw talenten kunt laten zien en je verder kunt ontwikkelen. Je weet en durft signalen om te zetten naar acties.

Profiel:

* je bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO-4 / HBO niveau officemanager/ secretaresse;
* goede kennis van de Nederlandse taal, Microsoft Outlook, Word en Excel;
* affiniteit met de hulpverlening, dan wel het hebben van ervaringskennis;
* je herkent je in de competenties en vaardigheden als: enthousiast, gedreven, flexibel, nauwkeurig, stressbestendig, doortastend, pragmatisch en resultaatgericht;
* je toont commitment en je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen;
* je bent op korte termijn beschikbaar, dus zo spoedig mogelijk.

Salariëring
Inschaling conform CAO Sociaal Werk schaal 6 minimaal € 2.149,- en maximaal € 3.076,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek.

Informatie en sollicitatie
Ben jij degene die de manager dienstverlening en de teams in Utrecht wil ondersteunen? Stuur dan je motivatiebrief en CV. Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Els van de Langemheen, adviseur HR. Indien u recent op deze vacature heeft gereageerd, heeft het geen zin om opnieuw te solliciteren!
Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk dinsdag 15 januari 2019 onder vermelding van: vacature management ondersteuner naar .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 18 januari 2019 (ochtend) aan de Biltstaat 182 te Utrecht.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen. 


Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief