Skip to main content

Vacatures zoeken

Heeft u altijd op Curaçao willen werken? In opdracht van Stichting Belasting Accountantsbureau (SBAB) op zoeken wij kandidaten voor de vacante functie van Registeraccountant/Praktijkbegeleider RA- Curaçao. Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum vitae te mailen naar . Sluitingsdatum is zondag 10 december 2023.

Logo St Belasting accountants bureau SBAB Ocan Caribisch

Functieomschrijving
Ben jij nauwkeurig en kritisch naar jezelf én naar anderen? Heb jij een natuurlijk overwicht en weet je jouw ervaring in het begeleiden van mensen op een effectieve manier in te zetten? Ga je daadkrachtig en doelgericht te werk en kennen financiële jaarplannen geen geheimen voor je? Ben jij onze nieuwe Registeraccountant (RA) voor de Stichting Belastingaccountantsbureau (SBAB) in Curaçao?

De SBAB vervult voor het Land Curaçao met name de taak van controle van belastingaangiften bij bedrijven. We zijn een organisatie in opbouw met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. In dit kader is er behoeft aan een RA die onze toekomstige RA’s gaat begeleiden bij de praktijkopleiding en hun laatste deel richting de inschrijving in het register. Naar verwachting zal dit geen weektaak zijn (verwachting is drie dagen per week) en daarom zien we ook een belangrijke taak op het terrein van de kwaliteitsborging en ondersteuning van het management. Dit laatste beslaat een breed terrein van het initiëren en verzorgen van cursussen tot het coördineren, bewaken en uitvoeren van interne controle op de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden bij de boekenonderzoeken. Met jouw werkzaamheden heb je een belangrijke ondersteunende rol voor de directie van de SBAB en ben je een adviseur met kennis van zaken.

Je begeleidt als praktijkbegeleider (maximaal) zes trainees die de praktijkopleiding tot RA of AA volgen. Ook treed je op als docent bij interne opleidingen en cursussen. Al met al draag je bij aan de duurzame ontwikkeling van de organisatie en ben je er bewust van dat je werkt in een omgeving met veel culturele verschillen en ben je in staat je hier op aan te passen.

Functie-eisen
• Je bent opgeleid tot Registeraccountant en staat ingeschreven in het accountantsregister (NBA).
• Je voldoet aan de vereisten voor accreditatie als praktijkbegeleider door het Stagebureau Accountancy Rijksoverheid en hebt ruime ervaring met het opleiden en begeleiden van adjunct-accountants.
• Ervaring met lesgeven en aanwezigheid van didactische vaardigheden is gewenst;
• Daarnaast beschik je over relevante leidinggevende kwaliteiten.
• Je bent een gedegen gesprekspartner voor de directeur.
• Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Het kunnen omgaan met culturele aspecten is van cruciaal belang.

Je bent een resultaatgerichte Registeraccountant en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden die je inzet bij het begeleiden van trainees. Communicatief ben je sterk en weet je hoe je zaken gedaan krijgt. Daar waar nodig neem je het initiatief en hak je knopen door. Je bent een integere collega die oog houdt voor de klant én collega en weet de juiste dynamiek op de werkvloer te creëren.

Competenties
- klantgerichtheid
- integriteit
- omgevingsbewustzijn
- aanpassingsvermogen
- teamspeler en gericht op samenwerken
- sensitief op cultuurverschillen
- creativiteit
- ‘hands-on’ mentaliteit


Salarisindicatie
Ang. 10.000,00 – Ang.15.000,00Inlichtingen
Voor meer informatie neem contact op met Sherwin Casper op tel nummer +59995112996 of per mail

Voor meer informatie over de SBAB kunt u terecht op SBAB.CW.

Reageren
Hebt u interesse? Reageer tot en met zondag 10 december 2023 door een motivatiebrief te sturen naar: Lionel Martijn, Directeur/bestuurder Stichting Ocan: .

De selectiegesprekken staan gepland op 12, 13 en 14 december 2023.