Skip to main content

Bijeenkomst project ‘United in Diversity: why the EU is me’ met ProDemos - Stichting Ocan

 

 UITNODIGING United in Diversity Ocan EU elections ENAR stemmen democratie

Save the date! vrijdag 26 april 2024 en schrijf jezelf alvast in door te klikken op de button "Inschrijven" onder op deze webpagina. Op het aanmeldingsformulier kunt bij het veld Organisatie "Geen" invullen.

Het project ‘United in Diversity: why the EU is me’ van Ocan bestaat uit twee bijeenkomsten in april 2024 en mei 2024. Lees meer over het project hier

Iedereen is welkom om aan beide bijeenkomsten deel te nemen.  Op vrijdag 26 april in Den Haag hebben we in de late middag een voorlichter van ProDemos  die ons begeleidt. Er wordt uitgelegd wat het Europees Parlement doet, waar de verkiezing over gaat en hoe het stemmen werkt. Met ruimte voor interactie.  Kom de informatie die je al hebt aanvullen. Wellicht heb je nog weinig tot geen informatie. Dat is totaal geen probleem en belemmering.  Mensen die zich vaker verdiept hebben in de EU zijn ook welkom. Kom je kennis op peil houden en wissel van gedachten uit met andere deelnemers.

In mei 2024 zien we deelnemers graag terug voor de tweede bijeenkomst waar sprekers uit onze gemeenschappen worden uitgenodigd om ons te activeren. In deze tweede bijeenkomst gebruiken we wat wij in april geleerd hebben om het gesprek als deelnemers zelf te voeren over ons gevoel. Dit wordt een bijzondere bijeenkomst en slot van het project. De precieze datum in mei wordt binnenkort bekend gemaakt.

We werken aan een Europa voor ons allen. A Europe for all. Het project wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van het European Network Against Racism (ENAR).

 

Evenement-informatie

Startdatum 26-04-2024 17:30
Einddatum 26-04-2024 19:30
Locatie Den Haag, Centrale Bibliotheek Den Haag

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.