Skip to main content

Bijeenkomst project ‘United in Diversity: why the EU is me’ - Stichting Ocan

United in Diversity EU Europa EU verkiezingen

Het project ‘United in Diversity: why the EU is me’ van Ocan bestaat uit twee bijeenkomsten in april 2024 en mei 2024. Lees meer over het project hier

Iedereen is welkom om aan deze slotbijeenkomst deel te nemen.

Kom de informatie die je al hebt aanvullen. Wellicht heb je nog weinig tot geen informatie. Dat is totaal geen probleem en belemmering.  Mensen die zich vaker verdiept hebben in de EU zijn ook welkom. Kom je kennis op peil houden en wissel van gedachten uit met andere deelnemers.  

Op 22 mei 2024 zien we deelnemers graag terug in Rotterddam voor de tweede bijeenkomst waar sprekers uit onze gemeenschappen worden uitgenodigd om ons te activeren. In deze tweede bijeenkomst gebruiken we wat wij in april geleerd hebben om het gesprek als deelnemers zelf te voeren over ons gevoel. Dit wordt een bijzondere bijeenkomst en slot van het project. De precieze datum in mei wordt binnenkort bekend gemaakt.

We werken aan een Europa voor ons allen. A Europe for all. Het project wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van het European Network Against Racism (ENAR).

Evenement-informatie

Startdatum 22-05-2024 18:30
Einddatum 22-05-2024 21:30
Locatie Rotterdam, Gebouw De Heuvel

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.