Skip to main content

Felicitaties en condoleances

Ocan felicitaties lintjesregen decoraties ridder lid officier

Lintjesregen 2024: decoraties voor Caribische Nederlanders, Leden, Ridders en Officiers in de Orde van Oranje-Nassau, Ocan feliciteert

01 mei 2024
Dit jaar werden er in onze gemeenschappen een aantal onderscheidingen aan bijzondere personen voor hun bijdragen en verdiensten toegekend.

Onder de gedecoreerden dit jaar zijn er 3 personen die zich jarenlang onuitputtelijk en tomeloos inzetten voor de Caribisch-Nederlandse en aanverwante gemeenschappen:

  • Ruthmila Cicilia, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, gemeente Rotterdam (ZH)
  • Catharina (Maritza) Poulina-Faneyte, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, gemeente Barendrecht (ZH)
  • Norman Poulina, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, gemeente Barendrecht (ZH)

Op dit moment zijn wij bij Stichting Ocan niet op de hoogte van andere Caribische Nederlanders woonachtig in Nederland die ook een lintje uitgereikt hebben gekregen. Weet u van een decoratie binnen een gemeente? Tip ons graag.

Op onze eilanden werden er aan 42 personen de Koninklijke onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje-Nassau’ of ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ toegekend. Op Aruba zijn 18 personen gedecoreerd, op Bonaire 5 personen gedecoreerd, op Curaçao 9  personen gedecoreerd, op Saba 1 persoon gedecoreerd, op Sint Maarten 8 personen gedecoreerd en op Sint Eustatius 1 persoon gedecoreerd

Stichting Ocan feliciteert alle personen - bij ons bekend en (nog) niet bekend - die dit jaar een onderscheiding toegekend kregen of zullen krijgen.

Meer Felicitaties en condoleances

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.