Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Gedragswetenschapper standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is vrijdag 30 augustus 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld.

Kom jij de Teams in Gelderland versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Gedragswetenschapper

24 uur – 28 uur per week voor de periode van een jaar standplaats Oosterbeek

De gedragswetenschapper verricht taken gericht op een effectieve interventie bij begeleidingen in de opvang locaties in Gelderland of ambulant bij de mensen thuis.

Wat ga je doen

Als gedragswetenschapper richt jij je zowel op volwassenen als op kinderen. De focus ligt voornamelijk op het analyseren en in kaart brengen van de aanwezige psychische klachten al dan niet ten gevolge van geweld. Je bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, advies en kortdurende interventies aan gezinnen en je werkt samen met de netwerkpartners van Moviera. Daarnaast geef je uitvoering aan informatie- en kennisoverdracht op het expertisegebied binnen en buiten de organisatie. Je denkt mee over het methodisch handelen, ondersteunt de medewerkers in hun deskundigheid en ontwikkeling.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde opleiding WO psychologie of orthopedagogiek en in het bezit van een basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Je hebt minimaal 2 jaar kennis en ervaring met multisysteemproblematiek, screening van trauma en het onderwerp geweld in afhankelijkheidsrelaties. Je bent bij voorkeur bekend met de methodiek Krachtgericht werken en Veerkracht of bereid hierin een training te volgen.

Je bent begaan en betrokken bij de cliënten maar eveneens gedreven en resultaatgericht. Je weet goed overzicht te houden, je hebt een goed ontwikkeld analytische vermogen en je herkent je in de eigenschappen: samenwerken, zelfstandig, resultaatgericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je hebt humor en beschikt over relativeringsvermogen.

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving. Enthousiaste teams met veel kwaliteit. Je wordt betrokken bij kwaliteits- en beleidsontwikkelingen. Aandacht voor professionele ontwikkeling zoals cursussen en intervisie. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk met een marktconform salaris.

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie gedragswetenschapper neem dan contact op met Liesbeth van Renssen (Manager Dienstverlening) bereikbaar op het nummer: 088-3744843.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 30 augustus 2019 onder vermelding van: vacature Gedragswetenschapper naar .

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 10 september 2019. Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief