Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Gedragswetenschapper standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is donderdag 22 augustus 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera

Kom jij het Team Opvang in Utrecht versterken?

Wij zijn wij per direct op zoek naar een:

Hulpverlener aandachtsgebied kinderen

24-28 uren per week voor de periode van 1 jaar

De medewerkers van Team Opvang in Utrecht begeleiden vrouwen en kinderen die te maken hebben of hebben gehad met (acuut) huiselijk geweld. Als hulpverlener draag je bij aan het bevorderen van de veiligheid en zelfredzaamheid van het cliëntsysteem. Samen met het cliëntsysteem breng je de onveiligheid in kaart en werk je toe naar duurzame veiligheid. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding bestaat uit psychosociale hulpverlening zowel individueel als paarof gezinsgericht.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een talentvolle en gedreven hulpverlener. Je bent breed inzetbaar, je werkt graag samen met een team en je hebt ervaring in het werken met vrouwen en kinderen in een opvangsituatie. Je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch, resultaat gericht, communicatief vaardig, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Je hebt een belangrijke taak in het bieden van een veilige omgeving, het verwerken van opgedane ervaring (trauma) en het stimuleren van een optimale ontwikkeling van kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Wij vragen:

  • · Een afgeronde Hbo-opleiding (SPH, Pedagogiek of Psychologie).
  • · Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of kunt je registeren bij indiensttreding.
  • · Ervaring in het werken met kinderen en affiniteit met de doelgroep.
  • · Kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht en systemisch werken, trauma en hechting.
  • · Je hebt bij voorkeur de training Krachtgericht werken en Veerkracht gevolgd of bent bekend met deze methodieken.
  • · Aanvullend opleiding op het gebied van systemische werken, video-hometraining, kinder-coaching of Infant Mental health, Signs of Safety, Opvoeden en Ouderschap Blijft is een pré.
  • · Bij voorkeur kennis van Regas.
  • · Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.712,- en maximaal tot € 3.864,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie hulpverlener met aandachtsgebied kinderen neem dan contact op met Charlie Dekker, gezinsbegeleider via het algemene nummer 088 3744 744. Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 22 augustus vermelding van: hulpverlener met aandachtsgebied kinderen team opvang Utrecht naar .

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen

 

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief