Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

Logo Bibliortheek Utrech Ocan noomOp verzoek van het Netwerk van Organisaties voor Oudere Migranten (NOOM) brengen wij de vacature van ‘Medewerker dienstverlening vestigingen’ (m/v) bij Bibliotheek Utrecht onder uw aandacht. Kandidaten met een migratie-achtergrond worden in het bijzonder opgeroepen te solliciteren. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten naar: . Sluitingsdatum is maandag 2 april 2018.

Medewerker dienstverlening vestigingen (20 uur)

De Bibliotheek is een inspirerende, laagdrempelige en waardevrije plek waar de deur voor iedereen open staat. Je komt er om te halen, te delen en om je te verbinden met een grotere, rijkere wereld. Je kunt er ongestoord verblijven, werken, rondneuzen en discussiëren. In de Bibliotheek vind je de weg in de berg aan informatie die iedere dag weer op je afkomt. 

De Bibliotheek Utrecht is een van de grootste openbare bibliotheken in Nederland, met een centrale Bibliotheek en 12 wijkvestigingen. Er werken ruim 130 medewerkers. Met 1,3 miljoen bezoekers, 70.000 leden, 2,6 miljoen uitleningen en meer dan 1.000 activiteiten is de Bibliotheek Utrecht de meest bezochte publieke voorziening in de stad.

De ontwikkelingen

Het is een geweldige tijd om nu in de Bibliotheek te werken. De wereld verandert, we zijn ons doorlopend aan het heroriënteren op onze rol en taak in de maatschappij. Met alles wat we doen bieden we een passend antwoord op de veranderende behoeften van de burgers van Utrecht. En mede om dat aanbod mogelijk te maken openen we in 2019 de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum en de nieuwe Centrale Bibliotheek op de Neude.

Over de functie

De Medewerker dienstverlening vestigingen is een zelfstandige en sociaalvaardige vertegenwoordiger van de bibliotheek in stad en wijk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening aan de klant door presentatie, promotie en advisering zodanig dat deze aansluit bij de behoeften en belangen van ons klanten en bezoekers.

Je zorgt als Medewerker dienstverlening vestigingen voor:

 • het soepel verlopen van de dienstverlening. Om dat te realiseren ben je gastvrouw/gastheer van de vestiging, beantwoord je vragen van klanten en bezoekers (zowel inhoudelijk over het aanbod van collectie en programmering als over abonnementen en leenvoorwaarden), zorg je dat zij zelfredzaam zijn in de vestiging en zorg je voor een optimale service.
 • een fijne (werk-)sfeer, orde en veiligheid en representatieve uitstraling van jezelf en de publieksruimte.
 • het efficiënt (laten) uitvoeren van ondersteunende processen, bijvoorbeeld transport, reserveringen en onderhoud van de collectie.
 • ondersteuning voor onze opruimhulpen, flexkrachten en externe partners

dit alles doe je in samenwerking met je collega’s

Wie zoeken wij?

Wij zoeken JOU! Want jij bent ...

 • klantgericht
 • zelfstandig
 • goed in het maken van contact met iedereen die je ontmoet
 • goed in het organiseren en prioriteiten stellen
 • ondernemend en overtuigend
 • flexibel
 • een samenwerker

en jij…

 • hebt ten minste een MBO+ opleiding afgerond
 • kunt werken met moderne internettoepassingen en je vind het leuk om het anderen uit te leggen
 • hebt oog voor klanten en je schept er plezier in hen te verrassen met het aanbod van de Bibliotheek
 • hebt ervaring met verkoop- en promotietechnieken
 • gaat voor resultaat
 • kunt feedback geven en ontvangen
 • hebt een BHV diploma of bent bereid dat te behalen
 • bent bereid in een rooster te werken, waarbij ook op zaterdagen/zondagen en in de avonden gewerkt wordt

Wat bieden wij?

Wij bieden voor drie nieuwe collega’s een uitdagende functie van 20 uur in een inspirerende werkomgeving in het midden van de stad. Wij werken conform de CAO Openbare Bibliotheken. De functie van Medewerker dienstverlening vestigingen is ingeschaald in schaal 6. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij 20 uur per week min € 1.097 en max. € 1.496 bruto per maand. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met mogelijkheid tot omzetting in een vast dienstverband.

 

Solliciteren naar deze functie?

De functie is gelijktijdig opengesteld voor interne en externe kandidaten. Je kunt je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae uiterlijk 2 april 2018 sturen naar , o.v.v. vacature Medewerker dienstverlening vestigingen Centrale Bibliotheek.

Meer informatie over deze vacature kunt u verkrijgen bij Sylvia Deerenberg, Teamleider, tel. 06-27883244

De gesprekken in de eerste ronde vinden plaats in week 15 op dinsdag 10 april of donderdag 12 april. Uiterlijk 5 april 2018 krijg je telefonisch bericht of je voor een gesprek op een van deze dagen wordt uitgenodigd.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief