Vacatures zoeken

cvd header logo vacature Ocan Caribisch

Graag brengen wij onder uw aandacht de de vacante functie van Verpleegkundige MBO. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan:  . 

Verpleegkundige MBO (32-36 uur per week)

Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een grote maatschappelijke dienstverlenende organisatie (ruim 500 medewerkers) en staat in het hart van de Rotterdamse samenleving. Wij geloven er in dat elke Rotterdammer talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning! Jaarlijks bereiken wij ruim 25.000 Rotterdammers vanuit meer dan 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. De kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?

CVD Havenzicht bestaat uit nachtopvang, wonen en een herstel- en verpleegafdeling. Je komt te werken op de herstel- en verpleegafdeling waar dak- en thuislozen met meervoudige problematieken als verslaving en psychiatrie worden opgevangen. Op deze afdeling wordt 24-uurszorg geleverd, wat betekent dat er gewerkt wordt met wisselende diensten (dag-, avond- en nachtdiensten; ook weekenden).
De herstel- en verpleegafdeling heeft 20 bedden voor dak- en thuislozen met een dominante somatische hulpvraag. Tijdens een opname is er, naast de verpleegkundige werkzaamheden, veel aandacht voor sociaal/maatschappelijke ondersteuning. Daarom werk je als verpleegkundige nauw samen met de mentoren van de nachtopvang. Op deze manier tracht Havenzicht zijn patiënten niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk weer op de been te helpen. Grootste doel op de herstel- en verpleegafdeling is onze mensen in zorg houden. Vaak zijn onze cliënten zorgmijders. Het is daarom een enorme uitdaging om deze mensen in zorg te houden. Dit vraagt creativiteit en grote inzet van de verpleegkundigen.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Bertus loopt al weken op straat. Hij is afgedraaid, voelt zich ziek, zijn longen doen pijn en zijn pijnlijke voeten heeft hij al tijden niet bekeken. Totaal uitgeput gaat hij op woensdagavond naar de straatdokter bij CVD Havenzicht. Hij blijkt loopvoeten en een longontsteking te hebben. Bertus wordt opgenomen op de herstel- en verpleegafdeling. Daar aangekomen wordt hij verwelkomd door een verpleegkundige. Bertus krijgt een kamer toegewezen en mag lekker in bed gaan liggen. Bertus valt in een diepe slaap. De volgende dag wordt Bertus gewekt door een verpleegkundige met de vraag hoe hij zich voelt. Bertus voelt zich opgelucht. Hij heeft heerlijk geslapen en voelt zich, ondanks de loopvoeten en de longontsteking, al stukken beter. Later die dag krijgt Bertus bezoek van een mentor van de nachtopvang, waarbij ze zich samen buigen over de problemen op sociaal en maatschappelijk gebied.

Wat breng jij mee?

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Verpleegkundige niveau 4.
• Je hebt affiniteit met de doelgroep, dit is een vereiste.
• Je bent BIG geregistreerd.
• Je kunt achter de kernwaarden van het CVD staan: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Beschik jij over de volgende competenties?

Initiatief, leergierig, resultaatgerichtheid, integriteit, stressbestendigheid, flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden jou:

• Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk; inschaling is in salarisschaal 7 tot maximaal € 3.384,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (exclusief onregelmatigheidstoeslag). Inschaling is afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid. Daarnaast bieden wij 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
• Een goede werksfeer en een enthousiast team;
• Een uitdagende baan waaruit je veel voldoening kunt halen;
• Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget, wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
• Het ‘beweeg mee met het CVD’ programma, o.a. workshops en wekelijks vers fruit op het werk;
• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 19.007 per e-mail naar  De sollicitatieprocedure? De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Heb je nog vragen neem dan gerust even contact op met Andrea van der Gevel, Zorgcoördinator, tel. 010 - 4147160. Zij kan jou alles vertellen over CVD Havenzicht. Of neem een kijkje op onze website www.cvd.nl.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief