Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribische amare Den haag doet vrijwiligers

30 maart Caribische & Vrijwilligersmarkt in Amare Den Haag, see you soon op Ocan stand C

28 maart 2024

We  treffen de laatste voorbereidingen en tellen af! Over twee dagen vindt de Caribische & Vrijwilligersmarkt 'De schreeuw naar Vrijheid’ in het cultuurgebouw Amare, direct naast het stadhuis van Den Haag plaats. Het evenement van Stichting Caribbean Angels staat de laatste weken erg in de belangstelling. We zijn erg verheugd om van het evenement een onderdeel te mogen zijn.

Kom langs stand "C" en maak (opnieuw) kennis met onze organisatie. We komen graag in contact met de Caribische gemeenschap uit Den Haag en alle Caribische Nederlanders die aanstaande zaterdag naar Den Haag zullen komen voor het speciale programma dat om 12.00h begint en om 17.00h eindigt.

Ocan is de laatste paar jaar met veel nieuwe dingen bezig die de vraag van onze gemeenschap nog beter bedient. Ons team van vrijwilligers vertelt zaterdag graag alles daarover.

Vrijwilligers vacatures 
Een holistische aanpak vraagt om allerlei talent. Jij kunt ons team versterken. Wij waarderen de inzet van vrijwilligers ten zeerste.  Met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers voor onze stichting, die al bijna 40 jaar bestaat, zullen wij in staat zijn om nog meer te betekenen voor de gemeenschappen in Den Haag en in de rest van Nederland.

Of je zelf vrijwilligerswerk zoekt of dat graag vertelt aan een ander die dat zou willen doen. Ontdek wat de organisaties die er zullen staan voor jou kunnen betekenen.

Let’s connect op de Caribische & Vrijwilligersmarkt 'De schreeuw naar Vrijheid’. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Entree is geheel gratis!

Nieuwste flyer Caribbean Angels Caribishe markt 30 maart Ocan caribisch

 

 

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.