Blogs en Vlogs

Ocan vacatures IT TechGrounds Caribisch

55 nieuwe talenten gaan m.b.v. TechGrounds een carrière in de IT tegemoet, bedrijf komt met IT oriëntatie mogelijkheid in november

26 oktober 2021

Eerder dit jaar bracht Stichting Ocan de IT-opleiding mogelijkheden van TechGrounds onder de aandacht van haar achterban. 

Wij hebben blijde nieuws van dit bedrijf mogen ontvangen dat de respons overweldigend was. Rond de 55 nieuwe talenten zullen in november 2021 hun IT-opleiding met baangarantie starten! Momenteel kunnen geïnteresseerde kandidaten zich via de TechGrounds website zich aanmelden voor de wachtlijst. Begin 2022 zal de werving voor de nieuwe opleidingen worden gestart.

Belangrijk nieuws: in de tussentijd

Naast de opleidingen biedt TechGrounds ook verschillende activatie en oriëntatie trajecten aan. Bij deze een nieuwe oproep vanuit Stichting Ocan om ook hiervan gebruik te maken. Een van de oriëntatie trajecten is de TekkieWorden Trail (t.w.v. €150,-).

TekkieWorden Trail is een leerplatform waar je stap voor stap kennis maakt met alle banen in IT. We (TechGrounds) hebben een interactieve online training ontwikkeld, waarin je zelfstandig via filmpjes, opdrachten, artikelen en quizzen alles over de IT-arbeidsmarkt leert. Er zijn 10 paden (de "trails") te bewandelen. Zo krijg je inzicht in de onderdelen van IT, en welke kennis & vaardigheden nodig zijn.

Omdat de opleidingen nog even op zich laten wachten biedt TechGrounds in de tussentijd graag dit aan als alternatief. Dus ben je nog aan het oriënteren op wat je wilt? Meld je dan aan voor de begeleide TekkieWorden Trail. De begeleide TekkieWorden Trail vindt plaats op 8 tot en met 12 november bij TechGrounds in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) Osdorp (Osdorpplein 16, 1068 EL Amsterdam).

Aanmelden kan via deze link: Aanmelding TekkieWorden Trail 

 Event: Begeleide TekkieWorden Trail
Datum: 8 november tot en met 12 november
Locatie: Osdorpplein 16, 1068 EL Amsterdam
Tijdstip: 09:00 - 11:00 / op vrijdag is er een week afsluiting van 15:00 - 15:30
Aantal plekken beschikbaar: 40

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief