Skip to main content

Blogs en Vlogs

Director of my life Ocan Caribisch ENAR Eigen Kracht Centrale

Ocan komt 7 mei met Familiegroepsplan training ‘Director of my life’ voor professionals/vrijwilligers, aanmelden nu mogelijk

22 april 2022

Op 7 mei 2022 zal Stichting Ocan in samenwerking met het erkende opleidingsinstituut Eigen Kracht Centrale een training voor professionals en vrijwilligers verzorgen.

Deze training is een onderdeel van het Ocan project ‘Director of my life’, dat in samenwerking met het European Network Against Racism (ENAR) tot stand is gekomen. Het project biedt ondersteuning aan Afro-Caribische vrouwelijke vrijwilligers/professionals die vaak op vrijwilligersbasis gezinnen ondersteunen en begeleiden bij het oplossen van problemen. Centraal staat het Familiegroepsplan dat onderdeel is van de Jeugdwet.

Het Familiegroepsplan wordt omschreven als een plan van aanpak opgesteld door de ouder(s), samen met bloedverwanten, aanverwanten of anderen die tot de sociale omgeving van de jeugdige behoren. De Eigen Kracht Centrale - erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs - heeft al bijna 20 jaar ervaring met familiegroepsplannen. Deze opgedane kennis en ervaring wordt gedeeld in deze interactieve en praktische training.

De training is geaccrediteerd. Deelnemers krijgen 7 accreditatiepunten bij het SKJ (SKJ206619).

Deelnemen?

Aanmelden voor deze training is direct mogelijk door  HIER te klikken en het eenvoudige formulier in te vullen
De training vindt op de locatie van PEP Den Haag plaats (Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag). Het dagprogramma begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er wordt voor een lunch gezorgd.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.