Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan neemt het regeerakkoord 2021-2025 onder de loep. Meld u aan voor webinar op 10 febr. 2022

31 januari 2022

Op donderdag, 10 februari 2022 (20.00h – 21.30h NL en 15.00h - 16.30h Cariben) organiseert Stichting Ocan een webinar over het regeerakkoord. Doel van deze online bijeenkomst is om met elkaar van gedachten te wisselen over de kansen van “Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst” (klik hier voor het document). De belangrijkste plannen voor de Caribische Nederlanders worden besproken.

Tijdens de bijeenkomst worden deze nader toegelicht door Laurindo Andrea, Cynthia Ortega-Martijn, Gilberto Morishaw en Lionel Martijn.

Met deze bijeenkomst wil Stichting Ocan betrokkenheid over landelijk bestuur vergroten door het regeerakkoord toegankelijker te maken. Er wordt dus gelegenheid aan de gemeenschap geboden om  hun bewustzijn over overheidsbeleid en keuzes te vergroten.  Deze hebben immers effect op het dagelijkse leven in Nederland. Ook de inwoners op onze Caribische eilanden worden graag bij deze webinar betrokken. Moderator: Lionel Martijn.

Doet u mee?

Bent u Caribische Nederlander of heeft u affiniteit met deze groep, dan bent u van harte welkom om interactief met de deelnemers mee te praten.

Meld u hier aan. U kunt zich tot en met woensdag 9 februari 2022 aanmelden.

 

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.