Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan ook op vrijwilligersmarkt ‘Samen voor een mooier Den Haag’, talent en hart voor gemeenschap gezocht!

05 mei 2024

Ocan is graag aanwezig op evenementen waar wij kunnen connecten met nieuwe gezichten, vrienden terugzien en natuurlijk meer ophalen over de gemeenschappen waarvoor wij als stichting ons hard inzetten. Vrijwilligersmarkten en beurzen zijn voorbeelden van evenementen waar wij actief aansluiting zoeken. Zaterdag 11 mei 2024 zijn we wij terug in cultuurcentrum Amare (vlak naast stadhuis Den Haag) om deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt ‘Samen voor een mooier Den Haag’.

Wij vertellen graag over onze stichting. Over onze projecten en activiteiten binnen Den Haag en landelijk.  Maar ook vertellen wij tijdens een babbeltje graag waar wij naartoe willen. Voor onze toekomstige diensten en de diensten die wij uitbreiden zoeken we extra versterking! Voor mensen die Ocan een beetje kennen of nog niet kennen is dit een uitgelezen kans om (verder) kennis te maken met de missie van Ocan. Kom ontdekken hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn bij een Caribische stichting die ook aanverwante groepen bedient! Je kunt mogelijk aansluiting vinden bij de projecten die Ocan uitvoert of diensten die Ocan aanbiedt. Bij Ocan geloven we in het empoweren van mensen bij het verder ontwikkelen van talenten en bieden wij hen de kans om zich vrijwillig en belangeloos in te zetten bij de uitvoering van projecten en activiteiten. Bij alles wat wij doen als stichting staat de positieverbetering van de gemeenschappen die wij dienen centraal.

De huidige vacatures zijn:

Vrijwilliger communicatie/sociale media
Vrijwilliger Administratieve ondersteuner
Vrijwilligers project AVS
Vrijwilligers project BelWel

Wij waarderen de inzet van vrijwilligers ten zeerste.  Met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers voor onze stichting, die al bijna 40 jaar bestaat, zullen wij in staat zijn om nog meer te betekenen voor de gemeenschappen in Den Haag en in de rest van Nederland.

We verwelkomen iedereen hartelijk op zaterdag 11 maart om 13.05uur. De organisatie achter de markt heeft een veelzijdig programma samengesteld. Een leuk babbeltje en een chocolaatje staan jou te wachten op onze stand. Zie je straks de Ocan teamleden rondlopen? Spreek gerust aan!

 

Het programma van de markt op 11 mei

 13:05 - 13:20: Feestelijke Opening

 13:30 - 14:00: Laat je betoveren door “Verborgen parels uit eigen stad”, gepresenteerd door Harry Bogers, Gids bij het Gilde Den Haag.

14:15 - 14:45: "Zelfzorg zonder grenzen." - Leer van de deskundigen, Inge Kuiper en Bas Odems van Indigo Preventie Haaglanden.

15:00 - 15:30: "Ontwikkel jezelf, Versterk je Missie: Vrijwilligers in Bloei!"- Ontdek het belang van zelfontplooiing met Fatma Aktaş van Stichting Avrasya en Nihad Bourouaha, een ervaren sociaal werker.

15:45 - 16:15: “Vrijwilligersgeluk: De magie van geven en ontvangen!”- Laat je inspireren door Gert-Jan Aleman, directeur van PEP Den Haag.

📍 Waar en Wanneer?

Datum: Zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 13:00 – 17:00
Locatie: Amare, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.