Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribisch vrijwilligers

Ocan vrijwilligers 2023 genieten op feestelijk samenzijn, inzet voor de gemeenschap onmisbaar

05 februari 2024

Op zaterdag 27 januari 2024 werden vrijwilligers die zich hebben ingezet voor Stichting Ocan, op  een feestelijk samenzijn en samen eten getrakteerd in Den Haag.

IMG 9426 350px Ocan vrijwilligers Caribisch In 2023 heeft een substantieel aantal personen (60) op verschillende wijzen zich vrijwillig en belangeloos ingezet bij de uitvoering van projecten en activiteiten, en dus voor de Caribische gemeenschap in Nederland. Ocan beschouwt deze personen als de steunpilaren van de stichting. Door hun rollen, inbreng en perspectieven zijn de uitgevoerde activiteiten en projecten in 2023 succesvol verlopen

Het samen eten bij Foodhall MingleMush bracht een groep van ruim 30 mensen samen. Het Ocan bedankje was een uitgelezen kans voor de vrijwilligers om elkaar terug te zien. Dat zorgde voor blije gezichten, leuke gesprekstof maar ook kennismakingen! Wandelend door de paden van de foodhall kwamen zij anderen tegen die niet aan hun eigen tafel zaten. Elkaar tips geven over wat zij bij de eetkramen konden ontdekken en bestellen was ook een plus.  Met het samen eten in informele sfeer wilde de stichting deze steunpilaren nog dichter bij elkaar brengen.  En dat was ook de bedoeling! De aanwezige vrijwilligers zijn personen uit verschillende steden (Hoorn, Amsterdam, Almere, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem) meerdere disciplines, uiteenlopende interessevelden en verschillende leeftijden. Vanuit het  vrijwilligersbeleid streeft de stichting ernaar uit om periodiek een activiteit te organiseren om waardering uit te spreken en om inzet en toewijding te bedanken.

IMG 9397 web Ocan Caribisch vrijwilligersDe entertainment van de band Caribbean Crew uit Noord-Brabant maakte de  warme Caribische sfeer, tijdens hartje winter compleet! Er werd heerlijk gegeten, meegezongen en gedanst.
Heeft u ook interesse om u in te zetten voor de Caribische gemeenschap? Ocan is continu op zoek naar vrijwilligers of mensen die zich belangeloos willen inzetten. Meld u aan via deze link.  U bent van harte welkom.

 

 

En.. bent u benieuwd naar meer foto's van deze dag? U vindt ze hier in de fotogallerij op onze Facebookpagina.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.