Skip to main content

Blogs en Vlogs

PERSBERICHT: ANNIES fashionshow: "Creativiteit kent geen beperking #2.0"

19 oktober 2022
Al jaren vecht Annemarie Nodelijk voor meer zichtbaarheid voor mensen met een beperking als het gaat om maatschappelijk participatie. Vol trots presenteert ze de opvolger van haar show uit 2017 'Creativiteit kent geen beperking #2.0', dat 29 Oktober in de Citrusveiling, Rotterdam zal plaatsvinden.

 

Persbericht Creativiteit kent geen beperking 2.0 Post 1080x1080 1200x0 WEB Ocan Caribisch

Rotterdam 17 October 2022 – Tijdens haar studie modeontwerpen raakt Annemarie op haar 23ste visueel beperkt door een hersentumor. Na een lange revalidatie heeft ze, ondanks haar beperking, met succes haar opleiding af weten te ronden. Al snel ontstond het idee om haar eigen tassenlijn "Anniestijl" te creëren. Inmiddels bestaat Anniestijl 10 jaar en dit wordt groots gevierd met niet alleen een RE-branding, (Anniestijl wordt ANNIES), maar ook de show: 'Creativiteit kent geen beperking #2.0 waarin haar nieuwe tassenlijn zal worden gepresenteerd.

Annemarie heeft het afgelopen jaar niet alleen gewerkt aan haar eigen tassenlijn, maar daarnaast ook verschillende naaiworkshops aan blinden en slechtzienden gegeven. Door hen een extra vaardigheid te leren hoopt ze hen te stimuleren hun creativiteit te ontplooien en maatschappelijk betrokkenheid te vergroten. De tassen uit de naaiworkshops zullen eveneens hun primeur op de catwalk beleven en door hun makers zelf worden geshowed.

"Creativiteit kent geen beperking#2.0" zal worden gepresenteerd door Shirma Rouse met gast optredens van actrice en theatermaker Ayşegül Karaca, woordkunstenaar Micheline Plukker, singer-songwriter Tamara Nivellac en Stanley Clementina. De avond wordt afgesloten met een spetterende afterparty met DJ Vaganza. 

De show is voor iedereen (voor zowel visuele en als non-visuele mensen) en wordt door middel van audioscriptie ondersteund door 'Komt het Zien'. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.