Skip to main content

Blogs en Vlogs

ocan energietransitie klimaat energie energiebesparing caribisch migrantenkerken

Samen succesvoller. LSA koppelt bewonerscollectieven die hun woningen verduurzamen aan procesbegeleiders

03 april 2024

Het aantal bewonersgroepen die in hun straat, buurt of dorp samen hun huizen willen verduurzamen neemt toe. Zij richten bewonerscollectieven op om dit te organiseren en te ondernemen. Als onderdeel van een bewonerscollectief je woning verduurzamen kent leuke voordelen: het wordt makkelijker en vaak wordt het goedkoper.

Graag delen wij super nieuws dat ons bereikt heeft via de Alliantie Inclusieve Energietransitie. LSA bewoners biedt via hun programma Buurtenergie mensen die van plan zijn een bewonerscollectief te starten, of dat al opgericht hebben, hun collectief te versterken met behulp van een procesbegeleider. Een ervaren procesbegeleider vergroot het succes van de collectief. Fijn toch?

Als Ocan en lid van de Alliantie Inclusieve Energietransitie willen wij dat onze achterban zoveel mogelijk kan meekomen met de energietransitie. Wellicht dacht jij ook aan het verduurzamen van jouw huis en kan jij anderen in de directe omgeving motiveren om mee te doen. We zijn allemaal gebaat bij zulke initiatieven. Kijk op deze webpagina van LSA bewoners voor meer informatie en de mogelijkheden.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.