Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan dienst toeslagen caribisch voorzieningen

Stichting Ocan biedt hulp bij het regelen van toeslagen

13 mei 2024

Tekst: Diana Owusu

Recent heeft het Ocan-team voorlichting en training gekregen van Dienst Toeslagen, om burgers te helpen met hun aanvragen voor een toeslag. Een zeer interessante en leerzame training waarmee een groepje (inclusief vrijwilligers) klaar is gestoomd voor de klus. Ocan kan vanaf nu rechtstreeks communiceren met medewerkers van de Dienst Toeslagen. Daarmee is Ocan ook een “Toeslagenservicepunt” in Nederland geworden. Aanleiding voor de servicepunten is o.a. de toeslagenaffaire geweest. Wie kent deze toeslagenaffaire nou niet? Je hebt er ongetwijfeld over gehoord of het zelfs ook meegemaakt. In de toekomst moet het afhandelen van de aanvragen veel beter gaan dan daarvoor. Met plezier kijken wij terug op de presentatie en training van Jan van Houwelingen (relatiebeheerder dienst toeslagen).

Wist jij dit al?
Stichting Ocan is een landelijke (vrijwilligers)organisatie, die nu ook een toeslagenservicepunt is geworden!

Hoe nu verder?
Heb jij een of meerdere vragen wat betreft toeslagen? Weet jij jouw weg niet goed te vinden in het systeem?  Vraag ons gerust om hulp. Zoals eerder benoemd is Ocan nu ook een toeslagenservicepunt, dat betekent dat je bij Ocan aan het juiste adres bent als je met vragen zit.

Maak contact met OCAN:)
Wil jij ook weten of je in aanmerking komt voor een toeslag? Of wil je gewoon meer weten over een ander onderwerp? Maak contact met ons door ons te bezoeken, bellen of mailen. Wij zien naar je uit!

 

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.