Skip to main content

Felicitaties en condoleances

caribisch lintjesregen decoraties lid ridder orde oranje nassau caribisch nederland

Lintjesregen 2023: decoraties voor Caribische Nederlanders, Leden en Ridders in de Orde van Oranje-Nassau, Ocan feliciteert

28 april 2023

Dit jaar werden er in onze gemeenschappen een aantal onderscheidingen aan bijzondere personen voor hun bijdragen en verdiensten toegekend.

Onder de gedecoreerden dit jaar zijn 3 personen die zich jarenlang tomeloos inzetten voor de Caribisch-Nederlandse en aanverwante gemeenschappen en bij Stichting Ocan goed bekend zijn:

  • Inge den Heijer-Bodeutsch, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, gemeente Diemen (NH)
  • Lucia Martis, Ridder in de Order van Oranje-Nassau, gemeente Nieuwegein (UT)
  • Pasito Stroop, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, gemeentje Capelle aan den Ijssel (ZH)

Op dit moment zijn wij bij Stichting Ocan niet op de hoogte van andere Caribische Nederlanders woonachtig in Nederland die ook een lintje uitgereikt hebben gekregen. Weet u van een decoratie binnen een gemeente? Tip ons graag.

Op onze eilanden werden er aan 30 personen de Koninklijke onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje-Nassau’ of ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ toegekend. Op Aruba zijn 10 personen gedecoreerd, op Bonaire 7 personen gedecoreerd, op Curaçao 12 personen gedecoreerd en op Sint Eustatius 1 persoon gedecoreerd

Stichting Ocan feliciteert alle personen - bij ons bekend en (nog) niet bekend - die dit jaar een onderscheiding toegekend kregen of zullen krijgen.

Meer Felicitaties en condoleances

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.