Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Vacatures zoeken

MHC vacature Ocan caribisch nederland bonaire

Op verzoek van Mental Health Caribbean (MHC) in Caribisch Nederland zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Psycholoog (m/v). Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan dhr. H.Atsma : .  Slutingsdatum is zondag 8 oktober 2017.

Mental Health Caribbean (MHC), voorheen SVP-CN, verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Deze kan variëren van lichte enkelvoudige problematiek tot zware en complexe zorg. Wij werken vooral ambulant en in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten (familie, vrienden, kennissen).

Afgelopen jaar is MHC, naast de zorg voor volwassenen volgens de FACT methodiek, gestart met ambulante zorg van kinderen en jeugdigen. Begin 2018 zal op Bonaire tevens een behandelcentrum gerealiseerd worden, waar zowel de ambulante als klinische zorg, aan kinderen en jeugdigen geboden zal worden. Het behandelcentrum is ook bestemd voor kinderen en jeugdigen van Saba en Sint Eustatius.

Wij zoeken voor beide teams een enthousiaste bevlogen collega in de functie van:

 

Psycholoog

(standplaats Bonaire voor 40 uur per week)

Wat ga je doen?

 • Je bent zowel werkzaam binnen het team Kind & Jeugd als het team Volwassenen.
 • Je verricht algemeen of specifiek onderzoek door middel van het afnemen van diagnostische testen, het voeren van persoonlijke gesprekken en systematisch dossieronderzoek. Je legt hierbij de resultaten vast in een diagnose en indicatiestelling voor de behandeling.
 • Je stelt behandelplannen op en komt in overleg met de cliënt en diens systeem tot een behandelovereenkomst.
 • Je voert therapeutische gesprekken, zowel individueel als in groepsverband.
 • Je bewaakt de voortgang van de behandeling en toetst deze aan de vooraf opgestelde einddoelen. Daarbij voer je tussentijdse evaluaties uit en stel je, indien nodig, het behandelplan bij. Ook stel je de eindevaluatie van de behandeling op.
 • Indien nodig verwijs je in- of extern naar een passende hulpverlener en intervenieer je in crisissituaties.
 • Je werkt onder supervisie van de GZ psycholoog
 • Naast het opstellen van verwijsbrieven, behandelverslagen en uitschrijfbrieven breng je tevens in- en externe rapportages uit.
 • Je neemt deel aan cliëntenbesprekingen en informeert collega-hulpverleners over de voortgang van de behandeling.
 • Je geeft consulten aan medewerkers van de eigen en andere instellingen over de mogelijkheden van psychologische behandelingen.
 • Je draagt bij en denkt mee over de ontwikkeling van beide teams.
 • Er kan sprake zijn van deelname aan commissies, werk- en projectgroepen. Tevens participeer je in bestaande overleg structuren.
 • Je draagt bij aan beleidsontwikkeling binnen het vakgebied.
 • Tot slot draag je zorg voor een adequate cliëntenregistratie en dossiervorming conform de richtlijnen van MHC.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een academische opleiding als psycholoog met een afstudeerrichting in het werkveld van de GGZ en/of de verslavingszorg.
 • Je hebt psychodiagnostische kennis, zoals blijkt uit de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) (of gelijkwaardige kwalificatie) en hebt psychodiagnostische vaardigheden verworven door middel van postacademische scholing. Zowel m.b.t. zorg voor volwassen als voor kinderen en jeugdigen.
 • Je beschikt over ruime kennis van psychopathologie.
 • Je bent een pionier en in staat om in een niet gestructureerde werkomgeving overzicht te creëren en structuur aan te brengen. Je laat je niet van de wijs brengen als de paden niet uitgestippeld voor je klaarliggen.
 • Je houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij en hebt interesse in het ontwikkelen van nieuwe behandelprogramma’s en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Wat bieden wij?

De inschaling van de psycholoog is op basis van ervaring en kennis op FWG 60 minimaal $ 3.512,- en maximaal $ 5.110,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 9 oktober 2017 naar

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met H.Atsma, teamleider Kind en Jeugd te Bonaire, +599 7961025 of met Eugenie Curiel, Kinder- en Jeugdpsychiater te Bonaire +599 7691005.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief