Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribisch hpv campagne bewustwoording

Ambassadeurs gezocht voor onze toffe campagne. You want to keep HPV out too right!?

17 februari 2023
Wij werken graag met Ambassadeurs en mensen die met ons meedenken. In de komende periode zullen er kansen zijn om in verschillende vormen met onze belangrijke HPV campagne mee te doen.  Deze aparte campagne loopt parallel aan de landelijke campagne ‘Met 1 vaccin beschermd tegen 6 soorten kanker’  van het RIVM die je wellicht via verschillende media bent tegengekomen. Wij zoomen in op de Caribische (dus de Antilliaanse, Latijns-Amerikaanse etc. ), Afrikaanse en aanverwante gemeenschappen in Nederland.

Maak  je graag contact met jongeren van de 18 jaar tot en met 27 jaar oud? Wil je jouw skills hierin verbeteren? Met een leuk en enthousiast team doe je mee aan informatiebijeenkomsten in verschillende steden in Nederland. Als Ambassadeur ben je een gezicht van de campagne en bepaal je ook de vibe in die steden.  Love it....🐱‍🏍

Jouw perspectief delen over wat het best bij jongeren kan. Actief en vaker met ons meedenken om de bekende en minder bekende taboes te doorbreken kan ook! Met onze cultuur sensitieve campagne gaan we ervoor om de bewustzijn over het virus binnen de Caribische, Afrikaanse en aanverwante gemeenschappen te vergroten.

Sign up.

Meld je aan als Ambassadeur door een korte e-mail te sturen naar . De boeiende training staat gepland voor de tweede week van maart 2023. Sowieso  kun je  onze website in de gaten houden voor  alle ontwikkelingen rondom de campagne.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.