Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribisch EU verkiezing ENAR EU election EP

Inschrijvingen geopend voor tweede & slotbijeenkomst ‘United in Diversity: why the EU is me’ met o.a. EU-kandidaat Kleinmoedig

17 mei 2024

Vanaf nu kun je jezelf inschrijven voor de tweede inspirerende en leerzame bijeenkomst bedoeld voor jong en oud! Deze vindt op woensdag 22 april 2024 plaats in de Gebouw De Heuvel in de ‘Grote zaal’.

We hebben het over sociale inclusie en hoe het ervaren wordt om in Nederland te wonen. In Europa dus. Onder leiding van een enthousiaste moderator kom je aan het woord om de issues die jou aangaan te bespreken. Wellicht wil je een bron van inspiratie zijn of ben je op zoek naar inspiratie: op 22 mei kun je dit zijn of dit vinden. 

Er is deze avond entertainment, een presentatie over de voordelen van de EU voor de landen en gebieden overzee (LGOs/OCTs) gegeven door Europe Direct Curaçao en een presentatie van EU-kandidaat Kenville Kleinmoedig! Kenville Kleinmoedig vertelt op deze avond hoe en waarom hij politiek actief werd en beantwoordt uw vragen.

Praktische informatie:

Gebouw De Heuvel
Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam

Dus goed bereikbaar in Rotterdam centrum!

Woensag 22 mei 2024
18.30 uur

Aanmelden:
Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden in verband met het aantal beschikbare stoelen en de catering. 
Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan. Op het aanmeldingsformulier kunt bij het veld Organisatie "Geen" invullen.


Maak een ander enthousiast
Andere tippen over de eerste bijeenkomst en het project? Download flyers hier (1) en hier (2).

We werken aan een Europa voor ons allen. A Europe for all. Het project wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van het European Network Against Racism (ENAR).

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.