Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribisch hpv campagne bewustwoording

LEVEL UP! Ambassadeurs gaan op pad met GGD bussen: Rotterdam Lombardijen eerste locatie HPV voorlichting 🧠

18 mei 2023

Gister ging onze Ambassadeur Tynisha met een team van GGD Rijnmond naar de bruisende Rotterdamse wijk Lombardijen om voorlichting te geven.

Het was ook nog een mooi weer dag en dat was wel extra relaxt voor de altijd goed aanspreekbare Tynisha en de nieuwsgierige passanten. Een aantal van ze bleven aan de brieven die zij eerder van de overheid over HPV kregen denken en een aantal waren sowieso benieuwd naar de aanwezigheid van de GGD bus. Het maakte niet uit. De kans was er gewoon om een iemand uit de team aan te spreken en direct laagdrempelig een informatief praatje te maken. Die kans namen passanten die onderweg waren naar de winkel of elders.

Het team vond het sowieso chill dat men op hen afstapte en maakten dus geen onderscheid in voorkennis van HPV. Er lag zelfs fruit klaar. Tynisha keek terug op een boeiende dag. Zij kijkt met veel zin uit naar de volgende keer dat zij mensen hun vragen mag antwoorden over HPV en hoe zij het virus en de mogelijke gevolgen van het virus kunnen voorkomen. A little message to the fellas, HPV is ook een dingetje for you guys. Level up on the knowlegde. 😉 Ambassadeur Tynisha en de hele campagne is er om bewustwording over het virus en de eigen keuzes die er zijn te vergroten.

By the way, had je Tynisha al gezien tijdens de aflevering van de Pika Pika Talkshow waar zij samen met arts Angelo Hooker te gast was voor wat real talk met host Rita? Kijk het hieronder terug. Tijdens de livestream maakten sommigen ook gebruik van die kans om antwoorden op hun vragen over HPV te krijgen.

En heb je ook ons tweede campagne spotje dat deze week dropte gezien?

See us around at the GGD bus? Don’t be a stranger! Connect met onze LEVEL UP! Ambassadeurs.😃

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.