Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan vrijwilligers Caribisch Caribbean Angels Amare Den Haag

Ocan doet mee op Caribische & Vrijwilligersmarkt in Amare 30 maart 2024. Doe jij straks met Ocan mee?

22 februari 2024

Met enthousiasme maken wij bekend dat wij op zaterdag 30 maart 2024 weer eens op een grote markt te vinden zijn! Stichting Caribbean Angels uit Den Haag is initiatiefnemer van een Caribische & Vrijwilligersmarkt die de naam & thema ‘De schreeuw naar Vrijheid’ zal dragen. De markt vindt plaats in het bruisende cultuurcentrum Amare, vlak naast stadhuis Den Haag.

Met plezier staan wij op deze markt samen met andere Caribische Nederlanders en mensen uit andere gemeenschappen die de multiculturele stad Den Haag rijk is.

Wij vertellen graag over onze stichting. Over onze projecten en activiteiten binnen Den Haag en landelijk.  Maar ook vertellen wij tijdens een babbeltje graag waar wij naartoe willen. Voor mensen die Ocan een beetje kennen of nog niet kennen is dit een uitgelezen kans om (verder) kennis te maken met de missie van Ocan. Kom ontdekken hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn bij een Caribische stichting die ook aanverwante groepen dient! Je kunt mogelijk aansluiting vinden bij de projecten die Ocan draait of diensten die Ocan biedt. Bij Ocan geloven we in het empoweren van mensen in hun (nieuwe) vakgebieden en bieden wij hen de kans om zich vrijwillig en belangeloos in te zetten bij de uitvoering van projecten en activiteiten. Bij alles wat wij doen als stichting staat de positieverbetering van de gemeenschappen die wij dienen centraal.

Wij waarderen de inzet van vrijwilligers ten zeerste.  Met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers voor onze stichting, die al bijna 40 jaar bestaat, zullen wij in staat zijn om nog meer te betekenen voor de gemeenschappen in Den Haag en in de rest van Nederland.

Wij verwelkomen iedereen hartelijk op onze stand zaterdag 30 maart. Of je zelf vrijwilligerswerk zoekt of dat graag vertelt aan een ander die dat zou willen doen. Ontdek wat de organisaties die er zullen staan voor jou kunnen betekenen.

Let’s connect op de Caribische & Vrijwilligersmarkt 'De schreeuw naar Vrijheid’.

Zie de flyer van de markt op onze Agenda webpagina hier. Zodra het precies bekend wordt wat ons standnummer wordt, zullen wij dit bekendmaken.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.