Skip to main content

Blogs en Vlogs

Ocan caribisch hpv campagne bewustwording

Stichting Ocan bedankt door GGD Rijnmond voor haar bewustwordingscampange LEVEL UP!

26 juli 2023

Als blijk van waardering voor een goede samenwerking die is opgebouwd tussen de organisaties werd Stichting Ocan uitgenodigd door GGD Rijnmond voor een bedankmoment in de stationshal van Rotterdam Centraal. 

Meerdere organisaties met wie GGD Rijnmond de afgelopen periode nauw heeft samengewerkt waren op de dag aanwezig. Stichting Ocan heeft in het voorjaar haar eigen landelijke bewustwordingscampagne ‘LEVEL UP!’ gelanceerd als aanvulling eigen landelijke bewustwordingscampagne ‘LEVEL UP!’ gelanceerd als aanvulling op de landelijke campagne ‘Met 1 vaccin beschermd tegen 6 soorten kanker’ van het RIVM.

 Vanuit Stichting Ocan waren directeur-bestuurder Lionel Martijn en Milk Martijn bij het bedankmoment aanwezigOcan is ook blij met GGD Rijnmond. De dienst stelde zich erg open voor samenwerking. Zo mocht een van onze LEVEL UP! Ambassadeurs zij aan zij staan met GGDers in de Rotterdamse wijk Lombardijen in mei van dit jaar. Deze GGD verwelkomde graag de culturele sensitiviteit die Ocan kon bieden om beter met passanten de connectie te mogelijk te maken en deze van de nodige voorlichting te voorzien.

De samenkomst bij de tent van de GGD werd ook de gelegenheid voor de lancering van de vader zoon HPV brief. De brief is een cocreatie van meerdere organisaties.

Meer Blogs en Vlogs

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.