Skip to main content

Acties en oproepen

  De laatste tijd wordt er veel gesproken over het tegengaan van discriminatie en racisme. Wij hebben gehoord van de toeslagenaffaire, de zwarte lijsten bij de Belastingdienst, stagediscriminatie, etnisch profileren door politie, institutioneel racisme etc. Kunnen wij onszelf hiertegen wapenen? Wij horen schrijnende verhalen van mensen die hun baan kwijt zijn geraakt door vormen van racisme en discriminatie. Wat te doen om het niet zover te laten komen? Vaak horen wij van mensen dat zij wanneer er volgens hen sprake is van racisme zij dit niet melden bij betreffende instanties of aangifte doen. Hierdoor komt alleen het topje van de ijsberg in beeld en dragen wij onbewust bij aan het in stand houden van deze praktijken. Wil je weerbaarder zijn tegen allerlei vormen van discriminatie en racisme? Wil je jezelf zijn? Wil je je niet meer in allerlei bochten wringen om erbij te horen? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de training 'This is Me!'. De training is speciaal bedoeld voor personen met Afro-Caribische wortels en wordt verzorgd door Mike Euphrosina die jarenlange ervaring heeft met het geven van trainingen die ons bewust maken van uitsluitingsmechanismen en hoe hiertegen op te treden. Is jouw interesse gewekt meld je dan eenvoudig aan via onze website via  Agenda op de menu  klik je op 11 juni training 'This is Me' en kan je eenvoudig je naam invullen. Indien je niet vanuit een organisatie deelneemt kan je particulier of privé invullen. Adres: gebouw STEK, Parkstraat 32, 2514JK Den Haag . Het programma start om 10.00 uur. Inloop is om 09.30 uur. Er zal voor een lunch worden gezorgd. Mis deze boeiende training niet. Van                 Programma onderdeel 10.00u            Kennismaking, uitleg programma en afspraken vooraf 10.15u            BIBU en conclusies 10.45u            Zoektocht naar het fundamenteel mechanisme 11.30u            Pauze 11.45u            Test en discussie; Hoe wil ik behandeld worden? 13.30u            Lunch 14.00u            Coping 15.45u            Pauze 16.00u            Vervolg coping en resultaat  17.00u            Evaluatie en einde training

Kom voor jezelf op! Roep discriminatie en racisme een halt toe. Doe mee met onze training ‘This is Me!’ op 11 juni

07 juni 2022

De laatste tijd wordt er veel gesproken over het tegengaan van discriminatie en racisme. Wij hebben gehoord van de toeslagenaffaire, de zwarte lijsten bij de Belastingdienst, stagediscriminatie, etnisch profileren door politie, institutioneel racisme etc. Kunnen wij onszelf hiertegen wapenen? Wij horen schrijnende verhalen van mensen die hun baan kwijt zijn geraakt door vormen van racisme en discriminatie. Wat te doen om het niet zover te laten komen? Vaak horen wij van mensen dat zij wanneer er volgens hen sprake is van racisme zij dit niet melden bij betreffende instanties of aangifte doen. Hierdoor komt alleen het topje van de ijsberg in beeld en dragen wij onbewust bij aan het in stand houden van deze praktijken. Wil je weerbaarder zijn tegen allerlei vormen van discriminatie en racisme? Wil je jezelf zijn? Wil je je niet meer in allerlei bochten wringen om erbij te horen? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de training 'This is Me!'. De training is speciaal bedoeld voor personen met Afro-Caribische wortels en wordt verzorgd door Mike Euphrosina die jarenlange ervaring heeft met het geven van trainingen die ons bewust maken van uitsluitingsmechanismen en hoe hiertegen op te treden.

Is jouw interesse gewekt meld je dan eenvoudig aan via onze website via  Agenda op de menu  klik je op 11 juni training 'This is Me' en kan je eenvoudig je naam invullen. Indien je niet vanuit een organisatie deelneemt kan je particulier of privé invullen.

Dit project wordt mogelijk  gemaakt door financiering van het European Network Against Racism (ENAR).

Logo ENAR 2022 European Network Against Racism Caribisch

Adres: gebouw STEK, Parkstraat 32, 2514JK Den Haag .

Het programma start om 10.00 uur. Inloop is om 09.30 uur. Er zal voor een lunch worden gezorgd. Mis deze boeiende training niet.

Van                 Programma onderdeel

10.00u            Kennismaking, uitleg programma en afspraken vooraf

10.15u            BIBU en conclusies

10.45u            Zoektocht naar het fundamenteel mechanisme

11.30u            Pauze

11.45u            Test en discussie; Hoe wil ik behandeld worden?

13.30u            Lunch

14.00u            Coping

15.45u            Pauze

16.00u            Vervolg coping en resultaat 

17.00u            Evaluatie en einde training

Meer Acties en oproepen

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.