Skip to main content

Acties en oproepen

Ocan alliantie vrijwillige schuldhulpverlening dents schulden caribisch

Ocan organiseert 16 mei informatieavond ‘Worden schulden je teveel?’: INSCHRIJVEN KAN NOG, kom horen hoe je passend hulp kunt krijgen

15 mei 2023

Stichting Ocan neemt ook deel aan de Alliantie Vrijwillige Schuldhulpverlening, omdat de schuldenproblematiek zeker ook de Caribische gemeenschap in Nederland raakt! Als Ocan weten we dat dit nog altijd een taboe topic kan zijn voor veel personen en families. Wij willen het verschil maken. Er wordt vaak van schulden weggekeken totdat ermee geconfronteerd worden de enige optie en uitweg is. Uit schaamte lijden individuen en families stilletjes omdat men het idee heeft dat de ander er financieel beter voor staat. De waarheid is helaas, dat iedereen een schuld opbouwen. Er is hulp hiervoor!

Samen weet je meer dan in je eentje! Kom daarom naar de eerste van onze informatieavonden in Zoetermeer. Un boca bisa otro. Pass it on.

Hier krijg je meer informatie over hoe je uit de schulden kunt komen. We hebben een team dat de Caribische cultuur snapt en je kunt leiden naar passende hulp aangeboden door onze deskundige partners uit de alliantie. Mensen uit de regio Zoetermeer en daarbuiten zijn welkom.

Wij creëren op onze informatieavond een respectvol en safe space waar iedereen zijn eigen verhaal of dat van een bekende/dierbare kwijt kan.

Locatie: Bredewater 16, Zoetermeer, 2715CA

Aanvang: 19.00 uur

Aanmelden: Via deze link. Eenmaal op de pagina scrolje door naar Hulpvragen en aanmelden. Hier tref je een formulier. Onder onderwerp vul je “aanmelding informatieavond “Worden schulden je teveel?” en contact informatie in.

U kunt ook WhatsAppen met 06 394 653 57

Aanmelden is vereist.

Download hier de flyer in English

Download hier de flyer na Papiamento/Papiamentu

Wij kijk uit naar jouw komst!

Meer Acties en oproepen

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.