Skip to main content

Acties en oproepen

Bon Bini Holland 3 Jandino Huis van Asporaat Ocan Caribsch Gouden Kalf

Oproep: stem op ‘Bon Bini Holland 3’ voor het Gouden Kalf van het Publiek!

21 september 2022

Met enthousiasme deelt Stichting Ocan het nieuws vanuit Het Huis van Asporaat dat Bon Bini Holland 3 (2022) genomineerd is voor het Gouden Kalf van het Publiek.

Bon Bini Holland 3 is als best bezochte bioscoopfilm van het afgelopen jaar genomineerd. Het is het enige Gouden Kalf dat wordt uitgereikt op basis van publieksstemmen.

De winnaar van dit felbegeerde Gouden Kalf wordt op 30 september 2022 tijdens het Gouden Kalveren Gala bekendgemaakt. Iedereen die een stem uitbrengt maakt kans om aanwezig te zijn op het gala en beleeft een meet & greet met een van de castleden uit de winnende film.

Stemmen is gratis en kan t/m maandag 26 september 2022 middernacht (23:59 uur).

U kunt HIER op Bon Bini Holland 3 stemmen op de website van het Nederlands Film Festival (NFF).Over de film


Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor Zoë, het meisje van zijn dromen? Wat doen Judeska op de New York Fashion Show en Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Over de productie

Bon Bini Holland 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn, naar het scenario van Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. In het derde deel van de Bon Bini Holland-reeks maken Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen en Sergio Romero IJssel deel uit van de vaste acteurs. Daarnaast zijn Najib Amhali, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Tony Junior, Wart Kamps, Tineke Schouten, Loes Schnepper, Summer de Snoo, Lamara Strijdhaftig, Rico Verhoeven en Roué Verveer in de film te zien. Kaap Holland Film heeft in samenwerking met Het Huis van Asporaat de komedie geproduceerd. Bon Bini Holland 3 is met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive en Abraham Tuschinski Fonds tot stand gekomen. Distributeur WW Entertainment heeft Bon Bini Holland 3 uitgebracht. Bon Bini Holland draait nog steeds in de bioscopen.


Het Huis van Asporaat
Koningin Wilhelminahaven ZZ 21
3134 KG Vlaardingen


Foto's: Het Huis van Asporaat

Meer Acties en oproepen

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.