Actualiteiten

Caribisch Nederland gastland 24e EmigratieBeurs in Houten, 100 gratis entreekaarten voor Ocan achterban!!

15 januari 2020

Logo Emmigratiebeurs 2020

Op 8 en 9 februari 2020 opent de EmigratieBeurs voor de 24e keer haar deuren in Expo Houten. Dit jaar is Caribisch Nederland gastland van de EmigratieBeurs. Het Caribische straatje is één van de drukst bezochte (re)emigratie bestemmingen op de EmigratieBeurs. Rust, ruimte, een plek onder de zon. Jaarlijks vertrekken vele Nederlandse emigranten en eilandskinderen naar de Caribische eilanden om er te wonen, te werken of om er een bedrijf op te zetten. Zij werken zo mee aan de economische groei in de Gezondheidszorg, Infrastructuur, IT, Toerisme, etc. De Caribische eilanden (Curaçao, St. Maarten, Aruba en de BES-eilanden), overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven en andere dienstverleners helpen tijdens de EmigratieBeurs 2020 de toekomstige eiland bewoners met hun (re)emigratie plannen.

De EmigratieBeurs is een jaarlijks evenement dat zich richt op emigranten, re-emigranten, expats, studenten, ondernemers, pensionado's en andere landverhuizers. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ruim 11.000 mensen, die zich oriënteren, informeren of zaken doen bij meer dan 200 internationale exposanten op het gebied van wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

De EmigratieBeurs heeft ook dit jaar 100 vrijkaarten t.w.v € 17,50 voor de Ocan achterban gereserveed.    KLIK HIER (u ontvangt de kaarten via e-mail) op = op!

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief