Skip to main content

Actualiteiten

Recent verschenen: cd "Ne m'oubliez pas! Classical piano and chamber music from Curaçao"

19 juli 2021

Jan Jacobo Palm Music foundation CD chamber music Ocan Caribisch

Beste muziekliefhebbers, vrienden en kennissen,

 
Met bijzonder veel genoegen willen wij als Palm Music Foundation (www.palmmusicfoundation.com) de uitgifte aankondigen van onze nieuwe en unieke Cd: "Ne m'oubliez pas! Classical piano and chamber music from Curaçao".
 
Deze Cd bevat schitterende composities voor piano en ook voor piano en viool van de Curaçaose componisten Jan Gerard Palm (1831-1906), Jules Blasini (1847-1887), Joseph Sickman Corsen (1853-1911) en Miguel Senior (1877-1975).
De uitvoerende musici zijn de pianiste Ketevan Sharumashvili en de violist Jeroen Dupont. Beide bijzonder getalenteerde musici hebben diverse eerste prijzen gewonnen op internationale klassieke muziekconcoursen. De vaak virtuoze werken op deze Cd worden door hen met buitengewoon veel elan uitgevoerd. 
 
Curaçao is vooral bekend om haar dansmuziek en liederen. Deze Cd bevat echter een unieke collectie van prachtige muziek die geschreven werd als "luistermuziek". Als attachment is toegevoegd een pdf van het muziekboekje dat meegeleverd wordt met de Cd. Dit boekje bevat nadere details over de componisten, de muziekstukken en over de uitvoerende musici.   
 
Wanneer u de Cd wilt bestellen, kan dit door het overmaken van 18,60 euro (15 euro voor de Cd en 3,60 euro voor verzendkosten) naar rekeningnummer NL58 INGB 0005384222 van de ING Bank ten name van de stichting Palm Music Foundation onder vermelding van "CD classical piano & chamber music". Vergeet niet om ook het adres te vermelden waar u de Cd bezorgd wilt hebben!
 
Wij stellen het bijzonder op prijs als u dit bericht verder verspreidt onder mogelijke geïnteresseerden in uw kennissenkring.
 
Met hartelijke groet, Joop Halman (Voorzitter van de Palm Music Foundation)
 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.