Actualiteiten

Condoleance aan de nabestaanden van Ronnie Capriles Martina

08 juli 2019

Condoleance Ronnie Capriles Martina  Ocan Caribisch

Met droefheid hebben het Bestuur en medewerkers van Stichting Ocan kennis genomen van het overlijden van Ronnie Capriles Martina.

Ronnie “Tio Ronnie” Capriles Martina was een zeer betrokken en actieve persoon binnen de Caribische gemeenschap. Hij  speelde een zeer belangrijke rol in het bestuur van Sticusa (stichting Culturele samenwerking) als bron van kennis over wat er moest gebeuren in het emancipatietraject tussen Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Jarenlang was hij hoofd van de afdeling Voorlichting bij het Kabinet van de Gevolmachtigde minister van de Nederlandse Antillen in Den Haag.  Hij stond zeer bekend om zijn actuele kennis van wat er in de Caribische gemeenschap speelde evenals  politiek Den Haag, zijn professionaliteit, kritische en verbindende karakter als woordvoerder en PR-man van het Antillenhuis.

Met het verlies van zo een warme, liefdevolle, onconventionele persoonlijkheid van de oude en nieuwe garde verliezen wij een iconische woordvoerder van het Koninkrijk, maar eigenlijk ook vooral voor Curaçao, zijn geboorte eiland.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met hun grote verlies.

Op vrijdag 12 juli 2019 om 11.45 uur vindt de afscheidsbijeenkomst plaats in de Grote aula van het Crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 Den Haag. Aansluitend is er gelegenheid om te condoleren.

 

Sosega na pas Ronnie

De OCAN redactie

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief