Skip to main content

Actualiteiten

Een week van premières voor de Donorregister campagne ‘Mi kurpa Mi desishon My body My choice’. Deze wilt u gezien hebben en delen.

19 oktober 2020

Deze week brengen wij u veel video primeurs rondom onze Donorregister campagne 'Mi kurpa Mi desishon My body My choice' .

 

Yeta Kaweta screenshot Donorregister Mi kurpa mi desishon My body My choice Ocan caribisch Mai Yeta Kaweta
Dinsdag 20 oktober 2020 komt de populaire personage Mai Yeta Kaweta met haar eerste video gewijd aan de campagne. In haar eerste video zal Mai Yeta Kaweta mensen op de eilanden en in Nederland op de hoogte stellen van het Donorregister en waarom wij allemaal de Ocan televisie talkshow met medische deskundigen moeten kijken.

  
Televisiespotje RTV-7 mi kurpa mi desishon my body my choice donorregister Ocan caribischTelevisiespotje voor en door onze jongeren
Op woensdag 21 oktober 2020 volgt direct de primeur van een Ocan televisiespotje op RTV-7! Dit televisiespotje is gericht op de jongeren uit onze gemeenschap. Door middel van ritmische spoken word zetten onze getalenteerde jongeren elkaar aan het denken over de keuzes die te vinden zijn in het Donorregister.

Talkshow RTV-7 Mi kurpa mi desishon mi body my choice Donorregister Ocan Caribisch Glenn Helberg
De ‘Mi kurpa Mi desishon My body My choice’ talkshow
Op vrijdag 23 oktober 2020 is de première van onze grote talkshow met medische deskundigen op RTV-7 om 20.00u (Nederlandse tijd). Voor de 23ste verschijnt er een promo trailer.

 

 

Houd onze website en sociale media kanalen dus in de gaten. Wij zullen deze video’s beschikbaar maken zodat u deze met bijvoorbeeld uw familieleden en vrienden gemakkelijk kunt delen via een medium zoals WhatsApp.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.