Actualiteiten

Gedeputeerden en gezaghebber Bonaire nodigen uit voor bijeenkomst Masterplan 2030

20 januari 2020
 
Masterplan 2030 2 web edit Ocan Caribisch 
 

Masterplan 2030 web edit Ocan Carisch

 

Ook al woont u (tijdelijk) in Europees Nederland, uw band met Bonaire zal er niet minder om zijn. Ons Bestuurscollege hoopt dat u ooit, verrijkt met kennis en ervaring, terugkeert om mee te helpen aan een beter Bonaire of van een welverdiende oude dag te genieten. Het lijkt ons in elk geval een goede zaak contact te houden, reden waarom wij u uitnodigen voor een bijeenkomst op 12 februari a.s van 17uur tot 20uur in het gebouw van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Turfmarkt 147 in Den Haag

Gedeputeerden Nina den Heyer, Elvis Tjin Asjoe en ondergetekende brengen die week een werkbezoek aan Den Haag. Wij informeren u dan graag namens het gehele Bestuurscollege over de jongste ontwikkelingen, de ambities zoals die in het Bestuursakkoord en het collegeprogramma zijn opgenomen en hoe achterstanden aangepakt worden. 
 
Als Bestuurscollege willen wij ook de Bonairiaanse gemeenschap in Nederland betrekken bij het opstellen van het Masterplan 2030. U heeft ongetwijfeld ideeën over hoe ons eiland er over 10 jaar uit moet zien, wij horen die graag. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door een bericht te sturen naar . Graag inschrijven vόόr 7 februari a.s.
 
Met hartelijke groeten,
 
Namens het Bestuurscollege,
 
Edison Rijna, gezaghebber

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief